Follo HK kan ha 100 % fokus på Rema 1000-ligaen fremover! – Follo

Follo HK kan ha 100 % fokus på Rema 1000-ligaen fremover!

Kristiansand TH er en av favorittene til opprykk fra 1.divisjon. I kveld viste de hvorfor.

Laget gikk respektløst til verks i Stil Arena og gikk raskt opp i en 3-0 ledelse. Til tross for storspill av Andreas Björkman Myhr i mål ledet Kristiansand 7-3 da Follo tok time-out 12:49 ut i omgangen. Kristiansand fortsatte sitt tålmodige angrepsspill og bak forsvarsmuren deres stod målvakten i veien for de aller fleste skuddforsøk i 1.omgang. Follo HKs angrep resulterte i flere tekniske feil og skuddbom enn vi har sett s tidligere i sesongen. Ved pause var stillingen 6-13 til Kristiansand. Follo HKs angrepsstatistikk viste 6 mål på 13 skudd og 9 tekniske feil. Redningsprosenten var imidlertid meget god, nøyaktig 50 %.

Etter pause viste Follo HK seg fra en langt bedre side. Follo vant de første 10 minuttene 6-4 og etter 14:10 tok Kristiansand time-out med 4 måls ledelse, og etter 14:37 var Kristiansands ledelse nede i 3 mål. Andreas Björkman Myhr fortsatte å rade opp gode redninger. Fremover lyktes Follo HK med sitt 7-6 spill og skuddene satt langt bedre enn i 1.omgang. Særlig Benjamin Hallgren fikk innstilt siktet og satte 5 av 6 i 2.omgang. Jacob Aaquist tok også mye skuddansvar og bidro med 4 mål i 2.omg. Tobias Skonnord Hansen var sikker fra straffemerket. Men noen tekniske feil og skuddbom ga Kristiansand 4-5 muligheter for å score i åpent mål, og de lyktes noen ganger også. Da Kristiansand økte til 18-24 tok Follo HK en ny time-out på 22:05 ut i omgangen. Selv om Follo presset på spilte Kristiansand meget tålmodig og klarte å holde Follo HK de nødvendige målene bak i målprotokollen. Det endte med et 3-målstap for Follo HK, 24-27.

Angrepsstatistikken i 2.omg viste klar forbedring med 18 mål på 29 skudd og 5 tekniske feil. Redningsprosenten var hele 50 % også i 2.omgang (regner ikke med skudd i åpent mål).

Follo HKs målscorere i kveld: Benjamin Hallgren 7 Jacob L. Aaquist 5 Tobias Skonnord Hansen 4 Sander Smestad 2 Dag Hafsengen Olsen 2 Magnus Solbraa Ramos 1 Anders Huse 1 Asbjørn Madsen 1 Victor Sprus Helsinghof 1