Petter leverer – alltid – Follo

Petter leverer – alltid

Etter å ha jobbet med Follo HK gjennom flere år, først som material forvalter og oppmann og nå gjennom Follo Media så har jeg lært en ting – Petter leverer – Alltid!

Som klubb opererer vi ofte med korte frister. Det være seg etterbestilling av en trøye, plakater, skjerf, bagger. Som regel med trykk. Da er vi så heldige at vi kan sette oss i bilen og kjøre ned til Industriveien 17 til Petter Gjermstad og KC Follo AS. Problemer finnes ikke. En utfordring blir etterfulgt at en beroligelse og et spørsmål «du kunne ikke kommet med dette tidligere?»

I går kveld fikk vi sendt over Roll-Ups som skal være klare til seriestart. Problematisk tenker jeg. KC Follo trykker ikke bare for oss. Alle eliteserieklubber i Norge har fått nye intervjuvegger og REMA 1000-Ligaen roll-ups. Jeg tenker fort at kanskje vi ikke får alt klart til første hjemmekamp søndag.

Siste fil ble sendt kl. 22:30 søndag kveld. Follo Media jobben foregår på kveld og natterstid. I dag kl. 14:00 kommer bildet fra trykkeriet. Petter leverer – alltid!

Det er derfor helt naturlig at Follo HK fortsetter samarbeidet med KC Follo gjennom så mange år. I år som total-leverandør. Drakter og treningsutstyr leveres i år av KC Follo. Og rapportene fra gutta er unisont positive! Craft treningstøy og drakter ble klare på rekord tid.

På søndag kommer Bækkelaget til årets første hjemmekamp. I 5 år har vi ventet på dette. I mellomtiden har klubben sammen med våre partnerklubber fortsatt å produsere talenter i hopetall. Vi håper vi ser deg på søndag. Tenk litt på det når du ser gutta løpe inn. Det meste du ser av effekter er trykket og levert av KC Follo og Petter Gjermstad.