Suksess for Follo HK G20! – Follo

Suksess for Follo HK G20!

Etter helgens 3 kamper var fasit 6 poeng, 15 plussmål og avansement til kvartfinale i NM

Knepen Follo seier mot Elverum!

Kampen mot Elverum startet fint for Follo HK, som raskt skaffet en 2-3 måls ledelse. Jonas Stenersen fikk god hjelp av forsvaret og stod en god omgang, 9 redninger på 19 skudd. Fremover var uttellingen for laget 13 på 20. Etter 1.omgang var Follo HK 3 foran, 13-10.

Victor Helsinghof

Follo startet også bra i 2.omgang. Ledelsen økte gradvis og det så ut til å gå mot en komfortabel seier. Halvveis inn i omgangen fikk Elverum i stedet stadig bedre uttelling på sitt 7-6 spill mens Follospillerne slet med å finne nettmaskene. Glenn-Terje Luth kom inn for Jonas Stenersen etter hvert og hadde flere viktige redninger, totalt ble det 6 på 11 skudd. Elverum kom nærmere og nærmere og til slutt var Follo bare 1 mål foran. Det holdt så vidt for Follo … 21-20. Svært viktig seier for Follos G20 lag.

Follo HKs målscorere: Sander Smestad 7 – Tobias Skonnord Hansen 3 – Andreas Holmelid Jakobsen 3 – Mattias Bolivar Jakobsen 3 – Sander Lothe 2 – Victor Sprus Helsinghof 2 – Simen Skjerven Petersen 1.

Kontrollert seier over Urædd!

Som i kampen mot Elverum kom Follo best i gang, og etter 10 min var ledelsen 7-3. Laget kriget godt i forsvar og scoret 13 mål på 17 avslutninger. Jonas stor de første 20 min og bokførte 4 redninger på 12 skudd. Glenn-Terje Luth fikk en god start og endte på 4 redninger på 6 skudd i 1.omg. Ved pause var Follo foran 13-10. I 2.omgang økte Follo ledelsen fra start men Urædd ga seg ikke. Glenn fikk tak i mange baller også i 2.omgang, til slutt ble det 7 redninger på 15 skudd, herav 2 strafferedninger. Fremover ble de 9 mål på 18 skudd. Til slutt ble det 22-19 – og Follo HK G20 – avansement til kvartfinale klart!

Follo HKs målscorere: Andreas Holmelid Jakobsen 6 – Mathias Bolivar Jakobsen 4 – Victor Sprus Helsinghof 3 – Sander Smestad 2 – Tobias Skonnord Hansen 2 – Simen Skjerven Petersen 2 – Joakim Rudi 1 – Marius Bergseng Gulbrandsen 1 – Daniel Johannes Eltvik Bystrøm 1.

Utklassing av ØIF Arendal Elite!

Follo sparte både Sander Smestad og Victor Helsinghof, mens Øyestad stilte med alle sine. Follo Media observerte en viss uro på tribunen – Øyestad hadde 19 plussmål på sine 2 første kamper, Follo hadde 4. Ville Øyestad kjøre over Follo i dag?

Øyestad startet best og det så ut som dystre spådommer skulle slå til. 3-0 til Øyestad etter 5 min. Så snudde kampen – Follo satte forsvaret, fikk redninger og scoret de neste 5 målene i kampen. Time out Øyestad etter 10:39 og 5-3 ledelse til Follo. Follo fortsatte med godt forsvar, en god Glenn-Terje Luth i mål ga raske ankomster. Etter 25 min sto det 13-10 til Follo. (Litt merkverdig – men det var samme pauseresultat i alle Follos kamper denne helgen).

FOLLO HK G20

2.omgangen startet utrolig bra for Follo, som tok kommandoen for alvor og ikke så seg tilbake. Follo ledet omgangen 6-0 etter 10 min og da hadde Øyestad allerede tatt 2 time outs uten at det hjalp noe særlig. Superforsvar og godt målvaktspill, Glenn hadde 13 redninger på 26 skudd (50 %) i dag, og Jonas Stenersen kom inn i 2.omgang og reddet 4 av 6 skudd (67 %). Follo hadde hele 12 ballerobringer (og returer) og bare 5 tekniske feil i kampen. Raske ankomster og disiplinert angrep i høyt tempo ga 40 skudd og 26 mål (65 % uttelling). Tilslutt sto det hele 26-15 til Follo HK.

Follos målscorere i kampen: Tobias Skonnord Hansen 4 – Simen Skjerven Petersen 4 – Andreas Holmelid Jakobsen 4 – Mathias Bolivar Jakobsen 4 – Marius Bergseng Gulbrandsen 3 – Leon Lorang Moe 3 – Joakim Rudi 2 – Sander Lothe 1 – Daniel Johannes Eltvik Bystrøm 1.

Follo HKs trener Martin Lysdal Hansen var svært godt fornøyd med helgens innsats og fokuset til de unge Follo spillerne gjennom 3 tøffe kamper på 2 dager. Særlig forsvarsspillet og kontrafasen var bra –Setter vi et slikt forsvar kan vi slå alle, mener Martin. Laget består av spillere fra Follo HK, Ski og Kolbotn, og hadde kun 1 fellestrening før NM runden. -Vi kommer til å ha flere samtreninger så vi får tingene på plass, og da blir vi enda bedre samspilt før kvartfinalen, lover Martin og er som Follo Media spent på hvem Follo HK møter der.