God test for Follo HK mot Haslum HK! – Follo

God test for Follo HK mot Haslum HK!

Det ble en forrykende 1.omgang av hjemmelaget. Høyt tempo og stor presisjon i samspillet kombinert med kontant forsvarsspill og en opplagt Andreas i mål viste at Follo HK kan matche nivået til erfarne Elitespillere.

Tavla viste 5-0 etter 4:30. På stillingen 7-1 tok Haslum time-out 9:42 ut i omgangen. Follo fortsatte storspillet i høyt tempo. Jacob, Smestad og Benny tok både skuddansvar og assistentroller fra backplassene og sto for 10 mål og 10 assist i 1.omgang. Huse satte sine 3 skudd, Dag satte 2 på mens Victor og Tobias laget et mål hver i omgangen. Andreas storspilte i 1.omgang og Follo HK ledet 17-13 etter mer enn godkjent 1.omgang.

Andreas storspilte i 1.omgang

2.omgang startet som 1. sluttet. Follo økte ledelsen og «vant» de første 5 min 3-1. Så kom 4 skuddbom på rad og i løpet av 3 min var Haslum bare 2 mål bak Follo. Etter 14 min var det likt 22-22. Haslums rutine begynte å prege kampen mens det gikk litt tråere for Follo, uten at laget på noen måte falt sammen. Tyt fikk noen minutter i omgangen, men både han og Andreas fikk mindre hjelp av forsvaret i 2.omg og de endte på 28 % redninger i omgangen. Det endte med Haslum seier 27-31. En testmatch som klart viste at Follo HK har Elite-nivået inne . Follo HKs målscorere: Benny 10 – Smestad 5 – Jacob 3 – Huse 3 – Dag 2 – Asbjørn 1 – Ramos 1 – Tobias 1 – Victor 1.