Martin Lysdal Hansen: «Fyll Skihallen lørdag kl 12:00!» – Follo

Martin Lysdal Hansen: «Fyll Skihallen lørdag kl 12:00!»

«Fyll Skihallen lørdag kl. 12:00»

Martin kom med en klar oppfordring til håndballinteresserte i Follo-området da Follo Media traff en optimistisk Follo HK trener noen dager før NM Junior G20 runden i Ski 24-25 aug. «Forventningen er å nå så langt så mulig i NM», sier Martin.

Follo HK mønstrer et lag bestående av Follo HK spillere og spillere fra samarbeidsklubbene Ski og Kolbotn. «Vi har et riktig fint lag, men det krever hard jobbing». De 2 beste lagene i gruppen går videre til kvartfinaler.

Follo HKs 1.kamp er mot Elverum lørdag kl. 12:00, mens Urædd venter kl. 18:00. Søndag kl. 11:30 kan det hele avgjøres når Follo HK møter ØIF Arendal. «Vi møter gode lag, men jeg har tro på at vi kan lykkes».

Sander Smestad er klar for NM20 i Skihallen. På laglederbenken finner vi Martin Lysdal Hansen og Asbjørn Madsen

Follo Media støtter Martins oppfordring – Vi sees i Skihallen lørdag kl. 12:00.

Forventningen er å nå så langt så mulig i NM

Martin Lysdal Hansen – Hovedtrener Follo HK
Mats Julius Haakenstad styrer skuta sammen med Martin Lysdal Hansen og Asbjørn Madsen