Nervepirrende avslutning for Follo HK i Stil cup! – Follo

Nervepirrende avslutning for Follo HK i Stil cup!

Follo møtte Falk Horten i cupens siste kamp. I denne kampen valgte Follo HKs trenere å la flere nøkkelspillere hvile og gjennomgående spille med 4-5 av 7 i en antatt startsyver på benken.

Det skulle vise seg at denne kampen ble en meget jevn affære. Kamp-uret viste 4:30 da første scoring kom, og lagene skiftet på å ha ledelsen gjennom 1.omgang. Særlig Schønfeldt sto frem og tok skuddansvar. På 9 skudd satte han 5 i nettet og bidro sterkt til at Follo HK holdt følge med Falk. Ramos utnyttet alle sine muligheter og satte 4 fine scoringer fra venstrekanten.

Victor Helsinghof

Bakover kriget Schønfeldt, Jacob, Eirik og Victor i kjent stil og holdt sammen med en god Tytingvåg i målet (41% redninger) Falk Horten nede på 10 mål. Follo HK ledet 12-10 ved pause.

Andre omgang

I 2.omgang kom Falk best i gang. To tekniske feil fra Follo ble utnyttet i løpet av 2 min var det likt igjen. Omgangen fortsatte like jevnt som 1. Godt forsvars- og målvaktspill av Jonas ga flere kontringer som Dag satte sikkert. Tobias styrte spillet fra midten og scoret i tillegg 4 på 5. Også Jacob (2 på 3) og Eirik (2 på 3) og Jakobsen (2 på 3) lyktes godt med avslutningene i 2.omgang.

Andreas Holmelid Jakobsen

På stillingen 24-24 tok Falk time-out med 2:28 igjen av kampen. Da bestemte Jonas nok seg for å stenge buret, Falk klarte i hvert fall ikke å overliste han til tross for flere forsøk. Med en matchvinner dobbeltredning helt på slutten endte redningsprosenten på 33%. Follo HK vant til slutt 26-24.

Follo HKs målscorere: Magnus Rein Schønfeldt 5 – Tobias Skonnord Hansen 5 – Dag Olsen 5 – Magnus Ramos 4 – Eirik Brøste Fossnes 3 – Victor Helsinghof 2 – Andreas Holmelid Jakobsen 2.

Neste kamp for Follo HK blir treningskamp mot Elitekollega Haslum HK onsdag 21.aug i Stil Arena 1 kl. 18:30