Suveren matching for Follo HK! – Follo

Suveren matching for Follo HK!

Kampen mot IFK Ystad var en svært god test for Follo HK. Det var god tenning og høy intensitet fra start.

IFK Ystad tok riktignok ledelsen 1-0, men derfra viste Follo HK godt forsvars- og angrepsspill og svenskene var ikke tilbake i ledelsen før 18:20 ut i omgangen. Frem til det hadde Jacob og Benny tatt mye skuddansvar og de traff svært godt, til sammen 8 på 11.

Benjamin Hallgren

Victor var tilbake i laget, og han fortsatte med storspillet fra VM og satte alt han fikk sendt mot mål. Huse satte også 3 på 3 i 1.omgang. Etter 20 min ble det tøffe tempoet merkbart for Follo spillerne – det kom noen tekniske feil på rekke og rad som svenskene omsatte lynraskt til scoringer, og de vant de siste 10 min 7-3. Både Andreas og Tyt hadde 25 % redninger i omgangen. Pauseresultat 13-17.

Jacob Lyngaa Aaquist

I 2.omg fortsatte Tyt i mål og han leverte en praktomgang. Statistikken viser 40 % redninger, herav flere dobbeltredninger, og en strafferedning. Tyt bidro sterkt til at Follo HK hadde heng på IFK Ystad hele omgangen.

Victor Helsinghof ble godt pakket inn av tidligere Follo HK spiller Henrik Bielenberg

Victor satte 3 av 3 i 2.omgang, og hadde 100 % i dag. Benny var en konstant trussel og endte opp med 5 på 7 og noen assister. Smestad noterte seg ikke i målprotokollen i dag, men levere godt spill begge veier og hadde blant annet 5 assister. Eirik noterte seg for 2 fine mål i overtall. Schønfeldt, Huse, Ramos og Jacob scoret også 1 mål hver i 2.omg. Follo gutta fightet godt hele veien men kunne ikke hindre IFK Ystad seier med 8 mål, det endte 27-35. Follo HK avslutter årets Stil cup søndag kl 1400 mot Falk i STIL Arena.

Follo HK: Andreas Björkman Myhr, Erlend Tytingvåg, Eirik Brøste Fossnes 2, Anders Huse 4, Magnus Ramos 1, Dag Olsen, Benjamin Hallgren 9, Tobias Skonnord Hansen, Sander Smestad, Victor Helsinghof 5, Jacob Lyngaa Aaquist 5, Magnus Rein Schønfeldt 1