Kontrollert 5-målsseier over Nærbø! – Follo

Kontrollert 5-målsseier over Nærbø!

Follo HK var spent foran møtet med Nærbø. Selv om Nærbø stilte uten sine 6 juniorlandslagsspillere var det mange med eliteerfaring med i troppen. Uansett hadde nok Follo gutta bestemt seg for å vise seg frem foran de mange fremmøte tilskuerne – veldig moro med tilløp til billettkø på treningskamp tidlig i august.

Follo HK startet best og Nærbø treneren tok en svært tidlig time-out. Da hadde Jacob allerede flere steals som Huse kontret i mål. Asbjørn satte standarden med kontant og kraftfullt forsvarspill, og flere melde seg på utover i kampen. Forsvaret og Andreas og Tyting i mål samarbeidet godt hele kampen og bidro sterkt til at Follo HK kun slapp inn 24 mål i kampen, 12 i hver omgang. Målvaktsteamet hadde en god kveld på jobben med 19 redninger på 43 skudd – 44 % redninger lar seg absolutt høre.

Andreas Björkman Myhr

Smestad markerte seg ikke bare bakover, han tok ansvar og lyktes godt både som avslutter og tilrettelegger i angrep. Tobias tok godt vare på spilletiden og leverte 3 mål og 2 assister. Venstrekantene Huse og Ramos var sikre og tok satte 7 av 8. På høyrekanten åpnet Dag solid med 2 mål på 3 avslutninger. I andre omgang scoret Eirik et fint mål fra samme posisjon. På linja kriget Asbjørn og Bjørnar seg til 2 mål, straffe og flere overtallsminutter. Schønfeldt kom inn i 2.omgang satte 2 på 3, hadde 2 fine assist, og tok godt for seg i forsvar. Martin hadde som vanlig mange fine assister men var litt mer beskjeden i målprotokollen enn det vi har vært vant til i seriekampene. Benny ble dagens toppscorer med 5 mål på 8 skudd, og han hadde også 3 fine assister og skaffet 2 straffer.

Toppscorer – Benjamin Hallgren

Samlet sett var Follo HKs uttellingsprosent 57 %. Dagens 29 mål ble fordelt på 12 spillere: Benny 5, Huse 4, Smestad 3, Martin 3, Ramos 3, Tobias 3, Dag 2, Schønfeldt 2, Eirik 1, Jacob 1, Asbjørn 1, Bjørnar 1

Nå venter treningsleir i Gøteborg, hvor det foruten trening og moro er lagt opp til god matching mot lag som Sävehof, Torslanda og Kungälv.

Forsvarssjef – Asbjørn Madsen!