Follo HK – Nærbø – Follo

Follo HK – Nærbø

Sommerferien er over – Follo HK møter elitelaget Nærbø i Stil Arena onsdag 07.08.2019 – kl. 1800.

Nærbø nærmer seg etter en langvarig satsing toppen av norsk håndball, og det skal bli spennende å se hva Follo HKs mannskap kan varte opp med.

John A. Jakobsen – Follo Media

Nærbø nærmer seg etter en langvarig satsing toppen av norsk håndball, og det skal bli spennende å se hva Follo HKs mannskap kan varte opp med.

Som Follo HK er Nærbø er et ungt lag med tydelig lokal forankring. Den meget sterke 98-årgangen er supplert med noen mer erfarne som evigunge Steffen Stegavik. Hele seks Nærbø-spillere var sentrale da juniorlandslaget tok en sterk 8.plass i VM i Spania for kort tid siden.

Nærbø hadde en meget tøff start på comebacket i eliteserien forrige sesong. I første kamp ble det 10-målstap og 41 innslupne mål i bortemøtet mot Elverum, og deretter minus 7 og 35 bakover hjemme mot ØIF Arendal. Men læringskurven var bratt – laget fikk til og med skikkelig revansje med hjemmeseier mot Elverum før jul. Nærbø samlet sammen 21 poeng på 22 kamper og endte tilslutt på en sterk 7.plass på tabellen og 2-1 tap for ØIF Arendal i kvartfinalen i sluttspillet.

Dette blir første møte med eliteserien bortimot komplett tropp. Victor Helsinghof spiller som kjent VM med u-gutta. Dette blir første møte med Stil Arena for Asbjørn Madsen

Asbjørn Madsen får sin debut for Follo HK i Stil Arena onsdag

https://www.facebook.com/events/460912044743771/

Vi sees vel i Stil Arena?

Inngang kr. 50.-