Vi ser de samme år etter år. Vi må gjøre noe riktig – Follo

Vi ser de samme år etter år. Vi må gjøre noe riktig

Balkan Follo Summercamp er i gang. Follo Media har tatt en prat med to av «veteranene» i Summercamp sammenheng. Dag Olsen og Bjørnar Pedersen blir av mange regnet som de beste instruktørene i Follo HK. Det er basert på tilbakemeldinger under og etter Balkan Follo Summercamp og Wintercamp. Nå skal det være sagt at vi har fått mange positive tilbakemeldinger ikke bare på Dag og Bjørnar. Vi kan nevne mange navn. Navn på de fleste av gutta. På konseptet. Det skal være gøy på camp. Vi er stolte av instruktørene våre. Klart det alltid kan være justeringer. Det tar vi på alvor. Men det kommer mer og mer rutine inn i gjengen. De eldste tar med de yngste. Under godt overoppsyn av hovedtrener. Denne gangen med Martin Lysdal Hansen.

Moro på camp

Hva tenker dere om de positive tilbakemeldingene?
«Får vi positive tilbakemeldinger?» er det spontane svaret vi får fra Dag og Bjørnar.
«Vi ser de samme år etter år. Vi må gjøre noe riktig. Men det er morsomt at barna trives»

Beskjedne gutter tenker jeg. Men det er så langt fra sannheten når vi ser dem blø for Follo drakta. For i kampsituasjon ser vi alt annet enn beskjedene gutter.

Flere er på gang

Dag og Bjørnar har tatt pause fra oppkjøringen for å trene de unge håpefulle. Ikke bare trener de deltagerne på campen. Med seg i år har de også tatt med Andreas Holmelid Jakobsen. Andreas er ny i troppen i år. Han fikk flere innhopp i 1. divisjon under fjorårets sesong, og er en vi med sikkerhet kommer til å se mer av i tiden fremover. «Andreas må nok levere bedre» forteller Bjørnar om rookien på Balkan Follo Summercamp. Men det er med glimt i øyet. Han kan fortelle om en svært så dyktig «læregutt» Campene til Follo HK kan se lyst på fremtiden.

Atter en gang ble campen fullbooket tidlig. Atter en gang har vi fått mange henvendelser om plasser på deltagere som ikke har booket tidlig nok.

Sjefen – Martin Lysdal Hansen

Hovedansvarlig Martin Lysdal Hansen er strålende fornøyd med første dag. «Mange glade barn og instruktører som tar oppgavene på alvor. Dette er bra»

Så skal vi ikke glemme Erlend Fjeldheim som gang etter gang stiller som frivillig og Lene Lothe som holder i trådene. Det er mye som skal på plass.

Mens Andreas er på gruppe med Dag og Bjørnar, er Victor på gruppen med Benjamin Hallgren.

Sander Lothe er på gruppen med Kasper Lothe

 

Viktig mann for Follo HK – Steinar Steinsveen
Bjørnar Pedersen – «veteran»

Follo Media

Tor Solstad – Tekst/Foto