Sjokkovergang! – Follo

Sjokkovergang!

Follo HK har suksess på alle plan og det gjør oss attraktive på overgangsmarkedet. Mens Sportslig Leder Knut Håland har forlenget kontraktene med nesten hele troppen har Tor Solstad og Follo Media ikke lykkes i forhandlingene med Magnus Gulliksen.

Gullkantet avtale

Dette er en sannhet med modifikasjoner. Faktisk har Follo Media og Follo HK signert en gullkantet avtale med Østlandets Blad. «Med opprykket til Eliteserien for Follo HK og Follo HK Damer, legger vi til rette for en massiv satsing på håndballen i Østlandets Blad» uttaler Knut Stenseth

I avtalen som innbefatter en overgang for Magnus Gulliksen til ØB-Sporten så ligger også ideen om ØB-studio før og etter kamp.

Vanskelig, men enkel avgjørelse

«Det var en vanskelig, men likevel enkel avgjørelse å ta. ØB kunne naturligvis ikke bruke meg til å skrive stoff om Follo HK, så lenge jeg hadde et engasjement i klubben. Jeg har en drøm er å leve av å skrive i avisen, og jobben jeg gjør i ØB nå kan være avgjørende for om den drømmen går i oppfyllelse eller ikke» forteller Magnus Gulliksen til Follo Media. «Det var gjennom mitt engasjement i Follo HK at ØB og jeg ble godt kjent med hverandre, og det var skrivingen for Follo HK som tente skrivegnisten i meg. Follo HK åpnet journalistdøra på gløtt for meg, og nå blir det opp til meg å åpne den helt».

«Jeg gleder meg enormt til å jobbe med Follo HK i tiden fremover. ØB har mange og store planer med eliteseriesesongen, og jeg er helt sikker på at ØB sammen med klubben virkelig skal sette håndballen på Follo-kartet. ØB og jeg skal jobbe tett med Follo HK. Vi skal være entusiaster når det er grunn til det, men vi må også kunne være kritiske når det er på sin plass. Men det positive lokale engasjementet ligger i ryggraden, og sammen skal vi løfte produktene Follo HK og ØB».

Kjøp abonnement 

For alle som kommer til å savne tekstene til Magnus så anbefaler vi abonnement til Østlandets Blad. Det kommer mange gode artikler fremover og satsingen på håndballen øker.
Follo Media har vært på overgangsmarkedet og hentet John A. Jakobsen som ny skribent. Vi jobber med juniorhandball.no for enda bedre produksjoner på sendingene våre neste år.
Vi lanserer nye web-sider innen seriestart og har mye spennende på gang.
Har du en journalist-spire i deg og har lyst på en større plattform så ta kontakt med Follo Media. Dette er en morsom dugnad som kan være en døråpner.

Til slutt ønsker vi å takke Magnus for alle ordrene og ikke minst for speakerjobben i Stil Arena. Det er ikke få timer dugnad som er lagt ned for klubben. Det er da spesielt morsomt at ØB får nytte av dine tjenester fremover. Det har vært en fornøyelse.

Vi heier på Magnus, ØB-sporten og ikke minst Follo HK!

Follo Media 20.06.2019
Tor Solstad