Jonas takker av – Follo

Jonas takker av

Det har lenge svirret et rykte om mulig skolegang i Bergen for Jonas Strøm Tjernshaugen. Nå har vi fått bekreftelsen. Dessverre blir det ikke håndball i Follo HK for Jonas neste år.

Neste stopp Bergen

Det blir utdanningen som får førsteprioritet. Om det blir håndball i Bergen er litt for tidlig å si. Hvor mye tid som vil gå til skole er fortsatt litt uklart.

Ski G96-97

Undertegnede har vært så heldig å kunne følge Jonas siden håndballskolen som trener, oppmann, fotograf og på sidelinja. Med sin gode fysikk skilte Jonas seg tidlig ut på håndballbanen. Det resulterte i utallige mål for Ski G96-97. På CV´n står SPU, regionalt landslag, bylag og LM96.

https://www.oblad.no/ski/brakk-handleddet-fikk-arsbeste/s/2-2.2610-1.3636929

BSK

Proppen hentet Jonas til BSK hvor utviklingen fortsatte i kombinasjon med Wang. Det resulterte i NM20 Gull.

https://www.oblad.no/handball/sport/ski-handball/storspilte-med-brukket-ta-tok-nm-gull/s/5-68-230348

Follo 

Jonas ble hentet til Follo i 2017 for å få inn skuddkraft i en ung tropp.
«Jeg har valgt å signere med Follo siden jeg synes det er utrolig mye spennende på gang i klubben. Dette er den klubben jeg føler at jeg kan få den riktige utviklingen jeg trenger, med hjelp av både trenerapparatet og lagkompiser. Miljøet i klubben er utrolig bra, og disse gutta har jeg lyst til å vinne kamper med og forhåpentligvis klare de målene vi selv har satt oss.»

https://www.oblad.no/sport/handball/follo-hk/follo-hk-henter-hjem-lokal-spiller/s/5-68-231243

Opprykk

Vi ønsker Jonas lykke til videre!

Gutta klarte alle målene. Når går turen videre og vi skulle gjerne hatt deg med til Eliteserien Jonas! Både som spiller og ikke minst som person.

I dag var det foreløpig siste trening med gutta. Vi sier foreløpig. Ingen vet hva fremtiden bringer. Vi satser på at det blir spill for en av klubbene i Bergen.
Uansett utfall så ønsker vi deg lykke til videre.

Takk for mange kjempefine år på håndballbanen.

For Follo Media 19.06.2019

Tor Solstad, tekst og foto