Veien videre – Follo

Veien videre

Norsk Topphåndball arrangerte denne uken klubbseminar og Årsmøte i Lillestrøm.
Lene Lothe har fått faglig påfyll og sitter med mange innrykk etter to innholdsrike dager med toppklubbene i Norge. Vi har et felles mål om løfte arrangementene for å gjøre oss enda mer attraktive som klubb og arrangør. Både for publikum og samarbeidspartnerne. Vi har fått mange tips og gode ideer på hvordan vi skal møte overgangen fra å være første-divisjonsklubb til å være eliteserieklubb. Nå skal vi jobbe videre med ideene vi sitter med etter seminaret og fortsette planleggingen av neste sesong.
Styreleder Laila Horgen og undertegnede deltok på deler av seminaret og fikk info om kommende oppgraderinger av hjemmesider og nye digitale løsninger. Det hele ble toppet med NTHs bankett med utdelinger av priser til dommere, spillere og arrangører. Laila Horgen stilte på årsmøte som Follo HKs representant.

Lørdag ble også en aktiv dag for a-lags gutta. Dagen startet som hjelpere på Ski IL Håndballs teknikkmerke arrangement. Lek med ball er viktig, samtidig som det er viktig å være synlig i nærmiljøet. Det er flott å kunne bilda for partnerklubbene.

Deretter gikk turen til Lars Hamborg som tok imot hele laget for en sosial samling. Gutta er midt i en tøff oppkjøring, så det er flott å kunne samles sosialt uten for mye alvor.
Det ble også første møte for Asbjørn Madsen som blir vår nye forsvarskjempe kommende sesong.


Follo Media 16.06.2019

Tor Solstad