Og vinnerne er ………. – Follo

Og vinnerne er ……….

I forbindelse med banketten etter sponsorcupen den 6. april ble det avslørt hvilke spillere som vant de tradisjonsrike og prestisjetunge kåringene klubben gjør etter endt sesong. Vinnerne har fått sine vel fortjente diplomer, men vi har ikke gitt de den heder og ære de fortjener her på våre egne hjemmesider. Det ble delt ut flotte diplomer og velvalgte ord til vinnere i følgende kategorier. Årets Rookie, Årets Badboy, Årets Toppscorer, Årets Spiller og sist, men ikke minst, den gjeve Årets Follo Media-spiller.

Årets Rookie

Prisen for Årets Rookie går til en førsteårsspiller på A-laget. Det er en jury bestående av ildsjeler, medlemmer i styret, sportslig utvalg, Follo Media og Østlandets Blad, som individuelt stemmer på sin kandidat. Den spilleren med flest stemmer får utmerkelsen Årets Rookie.

Årets Rookie for Follo HK i opprykksesongen 2018/2019 er: Tobias Skonnord Hansen

 

Årets Badboy

I kategorien Årets Badboy behøves ingen jury. Her er det tallenes klare tale som gjelder, og det er sesongens seriekamper som legges til grunn. Det ble en tett kamp mellom to av våre spillere, og da sesongen var over skilte det bare en enslig tominutter mellom de to kandidatene. Vinneren oppnådde 13 tominuttere og ett rødt kort på 18 spilte kamper, mens spilleren på andre plass klarte småpene 12 tominuttere og et rødt kort på 22 spilte kamper. Men til tross for gode badboy-prestasjoner av de begge klarte de ikke å oppnå bedre enn 7. og 12. plass totalt på lista over divisjonens største råtasser. En liste som ble toppet av Sindre Andre Aho fra Viking TIF med 15 tominuttere og 2 røde kort. Den bitre andreplassen på vår liste gikk til Jonas Strøm Tjernshaugen.

Årets Råtass for Follo HK i opprykksesongen 2018/2019 er: Benjamin Hallgren

 

Årets Toppscorer

Heller ikke i denne kategorien behøves det noen jury. Statistikken viser oss vinneren, og seieren var ganske suveren. Vinneren scoret 148 mål på 22 kamper, noe som holdt til en andreplass på den totale toppscorerlista for divisjonen. Vinneren av den lista var Kristoffer Hosen Østmo fra Charlottenlund, med 162 mål på 22 kamper.

Følgende spillere bidro i målprotokollen for Follo HK i sesongen 2018/2019. Jonas Stenersen 1, Magnus Rein Schønfeldt 1, Vladan Abramovic 7, Tobias Skonnord Hansen 11, Dag Hafsengen Olsen 17, Magnus Solbraa Ramos 18, Bjørnar Pedersen 27, Halvard Martin Lunde 39, Victor Sprus Helsinghof 49, Jonas Strøm Tjernshaugen 57, Anders Huse 65, Kasper Lothe 66, Sander Smestad 75, Benjamin Hallgren 103, og helt på topp tronet en danske.

Årets Toppscorer for Follo HK i opprykksesongen 2018/2019 er: Martin Lysdal Hansen

 

 

Årets Spiller

For å kåre årets spiller så måtte juryen i arbeid igjen. Som for i kategorien Årets Rookie var det en jury bestående av ildsjeler, styret i klubben, sportslig utvalg, Follo Media og Østlandets Blad som uavhengig av hverandre leverte i navnet på sin utvalgte. Det var stor enighet blant de svært kompetente jurymedlemmene, og prisen må kunne sies å være svært fortjent.

Årets spiller for Follo HK i opprykksesongen 2018/2019 er: Martin Lysdal Hansen

 

Årets Follo Media-spiller

Follo Media har laget litt alternative kampreferat gjennom hele sesongen. Vi har forsøkt å oppsummere kampene på vår måte, med glimt i øyet og ofte med et litt annet fokus enn hva Østlandets Blad og pressen normalt har. I hver kamp har vi delt ut Follo Media-baller til de spillerne vi mente fremhevet seg på en eller annen måte. Juryen har bestått av Tor Solstad og undertegnede, med hjelp fra Tomsen og Erik Horgen i de kampene vi ikke har hatt mulighet til å se. I løpet av sesongen har så å si alle spillere mottatt minst en Follo Media-ball, men noen har naturligvis fått flere enn de ande.

På tredjeplass i kampen om å bli årets Follo Media-spiller finner vi Benjamin Hallgren med 17 baller, på andreplass, med 21 baller befinner det seg en målvakt, som ikke lenger er hos oss, Vladan Abramovic. Førsteplassen var klar. Vinneren fikk 30 Follo Media-baller i løpet av sesongen, og det vi nå skal avsløre vil ikke overraske noen.

Årets Follo Media-spiller for Follo HK i opprykksesongen 2018/2019 er: Martin Lysdal Hansen

 

 

 

Vi gratulerer alle vinnere. Dere har for evig og alltid, med gullpenn, skrevet dere inn i Follo HKs historiebok.

Og til alle dere andre, som ikke vant noen pris denne gang, dere får sjansen igjen allerede neste sesong. Men dere skal vite en ting, dere har også for evig og alltid skrevet dere inn i den gjeve historieboken.

Dere har alle bidratt til at Follo HK i sesongen 2019/2020 skal spille i Eliteserien.

Tusen takk skal dere ha.

For Follo Media, 9.5.2019

 

Tekst: Magnus Gulliksen

Foto: Tor Solstad