Follo HK Rullestolhåndball på Bohus Cup – Follo

Follo HK Rullestolhåndball på Bohus Cup

Follo HK Rullestolhåndball spilte to kamper lørdag formiddag. Vi møtte to rutinerte svenske lag, som spiller med høy fart og mye bevegelser. I første kamp møtte vi IK Sävehof. Dette er et svært godt lag som det var vanskelig å holde følge med. De var flinke til å lese spillet. I tillegg hadde de et helt annet tempo i spillet sitt enn hva vi klarte å få til. Vi taper til slutt med 6 mål. Det skal virkelig ikke stå på innsatsen og viljen til Follo-spillerne, de viser god moral gjennom hele kampen.
I den andre kampen møter vi IFK Kristianstad. Stillingen er jevn i store deler av kampen. I de siste minuttene får vi en liten ledelse, og vi vinner til slutt med 2 mål. Vi er fornøyde med prestasjonen vår i de to første kampene.
Lørdag kveld dro vi og spilte bowling. Det var en vellykket kveld, med mye latter og god stemning. Det var fint å få tid til litt sosialt utenfor parketten også.
Søndag formiddag møtte vi igjen de samme svenske lagene. Vi hadde håpet på revansj mot IK Sävehof, men de var dessverre en del bedre enn oss i denne kampen også. Vi kjemper godt frem til sluttsignalet går, men det er vanskelig å holde følge med spillere som har en toppfart som omtrent kan sammenliknes med sprinten til Veronica Kristiansen. Vi avslutter uansett cupen på en god måte med ny seier over IFK Kristianstad. I denne kampen har vi mange spillere på scoringslista. Samtlige spillere bidrar til at angrepspillet vårt er preget av høy fart og gode taktiske vurderinger. I forsvar står vi godt sammen og har mange tøffe taklinger.
Vi har hatt en fantastisk helg både på og utenfor banen. Det er en gjeng med utrolig mye humor og glede, som det er en fryd å være på tur med. Jeg er også imponert over hva laget har prestert sportslig. Vi har en spillerstall bestående av personer med svært ulike forutsetninger, som alle har bidratt på en god måte. Vi er flinke til å utnytte hverandres sterke sider, og spiller sammen som et lag. Alle spillere har hatt en fin utvikling gjennom helgen. Vi har lært mye av å utfordre oss selv mot såpass dyktige svenske lag. I tillegg har det vært hyggelig å bli bedre kjent med de svenske spillerne. De var ivrige på å få til flere treningskamper mot oss, så det vil nok ikke gå lang tid før vi har planlagt en ny treningsturnering.
Her kan du følge Follo HK Rullestolhåndball på facebook
Tekst: Susanne Utgård
Foto: Follo HK Rullestolhåndball