«Det er kult å tenke på at jeg nå skal spille eliteserien sammen med mange av gutta jeg har spilt med siden jeg begynte med håndball» – Follo

«Det er kult å tenke på at jeg nå skal spille eliteserien sammen med mange av gutta jeg har spilt med siden jeg begynte med håndball»

Sportslig utvalg med Knut Håland i spissen er på jobb om dagen. Nye spillere skal inn i laget og det skal tegnes nye kontrakter med spillere som er på utgående kontrakt. Den siste signeringen til klubben ble foretatt av en spiller vi kjenner godt, og vi er glad for å kunne fortelle at vår linjespiller Bjørnar Pedersen har signert en ny kontrakt som binder han til klubben de to neste sesongene.

Et enkelt valg

-Det var et lett valg og forlenge med Follo. Follo er klubben i mitt hjerte, og det har vært en drøm å spille i Eliteserien med Follo helt siden jeg var liten, forklarer Bjørnar Follo Media.

-Hvilke forhåpninger har du på egne og klubbens vegne før eliteseriesesongen?

-Jeg har vært litt skadet de siste sesongene, men neste sesong satser jeg på at jeg får en hel sesong skadefri. Da skal jeg få ut hele potensialet mitt og vise hva jeg er god for. Jeg tror det blir en spennende sesong hvor vi som lag kan overraske i Eliteserien. Vi har signert noen spennende spillere som jeg tror kommer til å passe godt inn i gruppa, forteller Bjørnar før han legger til

-Jeg synes også det er kult å tenke på at jeg nå skal spille i Eliteserien sammen med mange av gutta jeg har spilt på lag med helt siden jeg starta med håndballen.

 

Bjørnar er en viktig brikke

Bjørnar er en lokal gutt som har spilt håndball i Ski siden han var en liten gutt, og skal vi tro sportslig leder Knut Håland får Bjørnar en viktig rolle i klubben de kommende sesongene

-Bjørnar er utdannet gjennom «Follo Akademiet», og han er en spiller klubben har høye forventninger til. Hans styrke så langt har vært som 3´r i forsvar, men klubben ser potensialet hans som toveis spiller. Bjørnar blir en viktig brikke i vår eliteseriesatsning, og vi har ønsket å knytte han til oss for to nye år, forklarer sportslig leder Knut Håland.

Follo Media gratulerer Bjørnar med ny kontrakt med klubben og gleder oss til å følge med på den videre utviklingen. Potensialet er enormt og talentet er stort, det viser de 38 aldersbestemte landskampene Bjørnar har fått så langt i karrieren.

 

For Follo Media, 9.5.2019

Tekst: Magnus Gulliksen

Foto: Tor Solstad