Eie Eiendomsmegling klar for sponsorcupen – Follo

Eie Eiendomsmegling klar for sponsorcupen

Eie Eiendomsmegling i Nordbyveien i Ski ser viktigheten av å synes lokalt. De er en god samarbeidspartner for oss i Follo HK, og bedriften stiller selvfølgelig eget lag i vår sponsorcup den 6. april. De hadde på en måte ikke noe valg.

Da vi diskuterte hvilke samarbeidspartnere vi så på som naturlige deltakere i nyvinningen. Follo HK Sponsorcup den 6. april var Eie Eiendomsmegling et av navnene som kom først opp. Forretningen viser seg stort sett alltid positive til gode forslag og ideer og har vist ved en rekke anledninger at de har et genuint lokalt engasjement. At det i tillegg er sports- og håndballinteresserte ansatte i bedriften gjorde valget enkelt.

Sander Smestad overleverte Eie Eiendomsmegling en egen drakt

Når en tanke, ide eller et produkt skal selges inn så gjelder det å legge budskapet frem på en slik måte at det ikke finnes noe alternativ til det å svare ja. Vi fikk derfor laget en egen håndballdrakt med Eie Eiendomsmeglings logo på brystet og Follo HK Sponsorcup på ryggen. Undertegnede svingte innom Sander Smestad og plukka opp han, og sammen dro vi på et uanmeldt salgsmøte på kontorene til Eie i Nordbyveien 27.

Vi hadde flaks med tidspunktet vi stakk innom, samtlige ansatte var på plass og megler/partner Rune Ørndal, som forøvrig er håndballtrener for Oppegård J01, var umiddelbart klar på at de nok var å regne som favoritter til å vinne hele sponsorcupen. Meglerne Brynjar Netskar, Marius Balto Pettersen, Stine Løland og daglig leder Joachim Hoff var nok mer usikre på dette favorittstempelet, men de ble alle straks optimistiske da ordet bankett ble nevnt.

Viktig å være synlig i lokalsamfunnet

Som nevnt har Eie Eiendomsmegling ved flere anledninger vist genuin interesse for lokalsamfunnet de er en del av og støttet opp om lokale arrangementer eller tiltak. Hvert år har de en pepperkakehus-konkurranse hvor et lag, forening eller en skoleklasse kan vinne penger til noe de er opptatt av eller skal delta på. I et intervju med Østlandets Blad tidligere i år sier daglig leder Joachim Hoff dette:

– Hensikten bak dette er å bidra tilbake til lokalsamfunnet vi er en del av, sier Joachim Hoff, daglig leder for Eie Eiendomsmegling i Ski.

Og da Østlandets Blad i det samme intervjuet spør daglig leder Hoff om de får noe igjen for det lokale engasjementet er han helt klar:

– All lokal markedsføring vi driver med, er det vanskelig å måle direkte i resultat. Men det man hører på folkemunne er at vi blir lagt merke til. Det handler om at folk underbevisst skal tenke på oss når de skal selge boligen sin. «Å ja, Eie er en av dem jeg må ringe til, for dem kjenner jeg til».

Vi i Follo HK er glad for å ha Eie Eiendomsmegling med på laget, og vi gleder oss til å se de utfolde seg på banen og banketten den 6. april.

Vi oppfordrer alle dere som er glad i Follo HK til å ta kontakt med Eie Eiendomsmegling når dere skal selge, kjøpe eller har spørsmål rundt bolig. Uten gode samarbeidspartnere overlever ikke Follo HK, så oppfordringen er klar. Benytt dere av våre samarbeidspartnere.

Følg Eie på facebook

 

For Follo Media

Tekst/Foto: Magnus Gulliksen