Drømmekamp på drømmedagen, og favorittspilleren ligner på Tarzan – Follo

Drømmekamp på drømmedagen, og favorittspilleren ligner på Tarzan

Søsknene Gustav (10) og Emma Lantz (8) ble trukket ut blant alle de som har meldt seg på Balkan Follo Wintercamp i vinterferien på skolen. Ingrid Karoline Bjerke (10) ble trukket ut blant alle de som deltok på Balkan Follo Sommercamp i august. Alle tre fikk en drømmedag med Follo HK. En spennende og morsom dag ble avsluttet med en fantastisk kamp av håndballgutta mot Herulf hjemme i Stil Arena.

 

Ble hentet av Erlend Tytingvåg og Eirik Brøste Fossnes

Drømmedagen til Gustav, Emma og Ingrid Karoline begynte med at de ble hentet av Erlend Tytingvåg og Eirik Brøste Fosnes, og sammen tok de turen til Balkan Pizza & Kebab House for litt mat.

-Jeg spiste en hel pizza, Gustav tok en hamburger og Ingrid Karoline spiste en kebabrull, forteller en mett og fornøyd Emma

-Hva spiste Eirik og Erlend da?

-Eirik spiste en kjempestor burger med masse pommes frites, men Erlend skulle spille kamp så han måtte gå. Da kunne ikke han spise noe mat, forklarer Karoline

Etter at de hadde fått seg litt mat dro hele gjengen ned til Stil Arena. Der fikk Gustav, Emma og Ingrid Karoline egne Follodrakter og de fikk være med gutta på forberedelser og oppvarming.

Favorittspilleren ligner litt på Tarzan

Alle tre fikk anledning til å bli litt kjent med spillerne, og da vi spurte hvem som var favorittspilleren kom svarene raskt.

-Han med høye med skjegget, sier Gustav

-Jonas Strøm?

-Ja, han er favorittspilleren min også, sier Ingrid Karoline

-Og så ligner han litt på Tarzan, forklarer Gustav

Det var her det gikk opp for Follo Medias utsendte at de nok hadde hatt en artig samtale med Eirik Brøste Fossnes mens de spiste på Balkan.

Ingrid og Emma fikk også prøve seg som fotograf under kampen. Motivet ble selvsagt Jonas Strøm

-Favorittspilleren min er Erlend, Emma var ikke helt enig med storebror og Ingrid Karoline

-Tror dere Follo kommer til å vinne kampen i dag da? Follo Media tok praten rett før kampstart.

-Ja, om de ikke vinner i dag kommer vi til å bli veldig skuffa.

Follo HK´s trener og lagleder Tomsen Helland Markegård hadde nysgjerrig fulgt med på hele praten med Gustav, Emma og Ingrid Karoline, han tenkte sikkert at han kunne snike seg med på et bilde eller to, og kunne avsløre helt eksklusivt noe som pleier å være hemmelig helt frem til dommeren blåser kampen i gang.

-Jonas, han som ligner på Tarzan, skal spille fra start.

-Det var bra, jubler Gustav og Ingrid Karoline i munnen på hverandre.

-Jeg håper Erlend får spille også, Emma ser litt spørrende på Tomsen.

Emma fikk håpet sitt oppfylt. Erlend fikk spille, og etter et så langt skadefravær gjorde han sine saker veldig godt. God var forøvrig Magnus Schønfeldt også, han spilte også for første gang etter å ha vært lang tid ute med skade.

Endelig fikk vi Erlend Tytingvåg tilbake på banen igjen

Gustav spiller håndball på Ski Gutter 2008, Emma på Ski Jenter 2010 og Ingrid Karoline på Ski Jenter 2008. De er vant til å spille håndballkamper, men de er nok ikke vant til å bli presentert med navn og full jubel før en kamp. På drømmedagen med Follo HK ble de ropt opp og presentert da de løp ut i hallen til full jubel, sammen med Erlend Tytingvåg.

-Dere kan få løpe sammen med Tarzan, jeg mener Jonas, om dere vil, spurte jeg Gustav og Ingrid Karoline før det hele begynte?

-Vi er tryggest sammen med Erlend, alle tre tok den avgjørelsen ganske kjapt

En herlig håndballkamp

Gustav, Emma og Ingrid Karoline fikk se en helt herlig håndballkamp. Follo stilte heltente til kamp og viste allerede fra start av hvem som skulle styre dette oppgjøret. Forsvaret var bedre enn på mange sesonger. Vladan storspilte mellom stengene og scoret i tillegg to mål på langskudd. I angrep var det fin bevegelse og god uttelling. Da Gustav, Emma, Ingrid Karoline og gutta gikk i garderoben for en pauseprat ledet Follo 19-9, og kampen var egentlig avgjort.

Magnus Schønfeldt er også tilbake i rødt etter langt skadeavbrekk

I den andre omgangen butta det litt mer i angrepsspillet. Alle spillerne fikk bra med spilletid, og av og til var det spillere på banen som ikke så veldig ofte spiller samtidig. Det ble til tider litt urytmisk. Men forsvars- og keeperspillet var bunnsolid hele veien, og Herulf var aldri i nærheten av å få kontakt. Til slutt sto det 33-19 på tavla, og de som husker resultater bedre enn meg kunne fortelle at Gustav, Emma og Ingrid Karoline knapt nok var født sist Follo slapp inn mindre enn 20 mål i en håndballkamp.

Balkan Follo Wintercamp

En drømmedag med Follo HK endte med en drømmekamp for Gustav, Emma og Ingrid Karoline. Vi skal trekke enda en vinner av en drømmedag med Follo blant de som skal være med i Balkan Follo Wintercamp i uke 8. Det er fortsatt ledige plasser, så ta kontakt dersom ditt barn har lyst til å ha en sosial, spennende og lærerik håndballuke sammen med gamle og nye håndballvenner og med Follo HK spillere som trenere og læremestre.

Eliteseriespillerne Aksel Horgen og Thomas Solstad er fra Langhus og Ski. Tidligere spilte de for Follo HK, og nå tar også de turen til Balkan Follo Wintercamp for å lære bort litt av alt det de kan.

 

Follo HK – Herulf        33-19 (19-9)

Follo HK: Vladan 2, Halvard, Bjørnar, Anders 2, Magnus R, Martin 8, Jonas, Erlend, Kasper 2, Dag 2, Benjamin 7, Tobias, Sander 4, Jonas «Tarzan» 2, Victor 3, Magnus S.

Follo Media-ballene:

 

 

 

 

 

 

***Vladan Abramovic

 

 

 

 

 

 

**Martin Lysdal Hansen

 

 

 

 

 

 

*Benjamin Hallgren

Dette skriver Østlandets Blad om kampen

Her ser du bilder fra kampen

For Follo Media 11.02.2019

Tekst: Magnus Gulliksen
Foto: Tor Solstad