10 % til Follo HK, men du må laste ned en app

For et par uker siden fikk jeg en mail fra sponsoransvarlig Morten Stærk hvor det sto «Kan du komme på et møte hos Balkan kebab på Langhus klokken 17:00, det er noe spennende på gang»? Så klart jeg kunne det. Møter med mulighet for mat har alltid vært favorittmøtene mine, og i tillegg var det ting som tydet på at det var noe spennende på gang.

Men først en historietime

Vi skulle møte innehaveren på Balkan Pizza & Kebab House, Kutlay Yeser, og vi det var sponsorsjef Morten Stærk, Follo Medias fotograf, webdesigner, idemaker og ubestridte høvding Tor Solstad og undertegnede. Agendaen skal jeg komme tilbake på.

Møtet begynte bra, og temaet var noe uventet. Vi fikk en herlig leksjon om Tyrkias historie og gamle tyrkiske krigshelter, vi fikk litt lærdom om Karl den 12. og ikke minst forklaringen på hvorfor svenske kjøttbullar er små og smaker som de gjør. Det er spennende å jobbe i Follo Media, og som en klok mann en gang sa «du skal alltid lytte til flinke folk».

Kutlay Yeser

Balkan Pizza & Kebab House er glad i Follo HK

Mange av dere som leser dette har kanskje fått med dere at vi skal begynne å selge en «Follo HK versjon» av Balkans ganske så legendarisk gode kebabrull i kiosken når vi har hjemmekamper. Debuten for dette prosjektet er allerede mot Sandnes i morgen (søndag). Det kan gi klubben gode inntekter og publikum god mat. Men det er mer spennende på gang fra Balkan Pizza & Kebab House.

Balkan lanserer egen app.

Etter den kjappe og morsomme innføringen i Tyrkias krigshistorie gikk vi tilbake til det som egentlig var agenda for møtet. Balkan Pizza & Kebab House henger med i tiden og lanserer en egen app. Den heter naturligvis Balkan Pizza & Kebab House, og du finner den der du vanligvis finner apper, på App Store (iPhone) eller på Google Play (androide). Kutlay Yeser forteller oss helt ærlig at de får mye kjeft for at de er dårlige til å ta i mot bestillinger på telefonen. Det får de mye kjeft for, folk gidder ikke å vente. Derfor kan du nå installere appen på telefonen din og bestille akkurat den maten du ønsker. Du bestemmer selv tidspunktet for når du vil ha maten og du slipper å stå i telefonkø. Bedre enn det blir det ikke, tenker du sikkert. Joda, det gjør det skjønner du, for 10% av all omsetning som genereres via appen i februar går tilbake til oss i Follo HK, og det gjelder uansett om maten bestilles til restauranten på Bislett, Drøbak, Langhus eller Ski. Dette kan bety veldig gode inntekter til klubben.

Follo Media har selvsagt testet appen og vi elsker den :-)

Installer appen nå

10% tilbudet gjelder i hele februar, det betyr at du har god tid til å laste ned appen, det kan du forresten gjøre allerede nå, så du ikke glemmer det, og du kan gjøre dine første prøvebestillinger. Skriver du «Follo HK» inn i det feltet der du vanligvis skriver «ikke ananas på pizzaen» eller «masse bernaise på burgern» er du med i trekningen av gavekort fra Balkan også. Resten av januar bruker vi på å trene på og bruke appen, og ikke minst må vi forteller andre om denne appen, slik at flest mulig bruker den i februar.

10% av hele omsetningen via appen går tilbake til oss i Follo HK.

Balkan Pizza og Kebab House elsker Follo, og vi elsker Balkan.

 

Kutlay Yeser lærer Magnus Gulliksen bruk av appen

For Follo Media 11.1.2019

Tekst: Magnus Gullisken

Foto: Tor Solstad

 

 

https://www.facebook.com/events/800817433589798/

 

Vi er stolte og glade for at Balkan igjen er sponsor for håndballkampen vår.