Bjørnar, Victor, Tobias og 15 år gamle Sivert fra Ski er tatt ut til landslagssamling.

Norges Håndballforbund arrangerer en fellessamling for Gutte- (02), U- (00) og Juniorlandslaget (98) i Skien den første uka i januar. Og vi i Follo HK er godt representert.

Bjørnar på Juniorlandslaget

Vår linjespiller Bjørnar Pedersen har gikk skulderskadet de første månedene av årets sesong, men er tilbake på banen for fullt. De siste kampene har han vært god og den siste hjemmekampen mot Sandefjord var kanskje hans beste kamp på veldig lenge. Bjørnar har vært og er selvskreven når Juniorlandslagstrenerne Joar Gjerde og Vidar Gjesdal skal ta ut en tropp, og Follo Media gratulerer Bjørnar med nok et uttak.

Bjørnar Pedersen

Victor og Tobias på U-landslaget

Det hersker ingen tvil om at vi har talentfulle gutter på linja, også Victor Helsinghof er tatt ut til samlingen. U-landslagstrener Johnny Jensen har brukt Victor tidligere, blant annet i en 4-nasjoners turnering i Tyskland, ScandIberico og EM tidligere i år.

Det er også svært hyggelig at Tobias Skonnord Hansen har fått belønning for hardt arbeid og god innsats. Tobias var med i 00-troppen for noen år tilbake og fikk 3 landskamper i Polen høsten 2016. Men etter den tid gikk Tobias lenge skadet og var uaktuell for troppen.  Denne samlingen bør ses på som et skikkelig comeback for Tobias, som var glad og overrasket over uttaket.

-Ja jeg er litt overrasket, i og med at jeg ikke har vært på noen reservelister tidligere, eller følt at jeg har blitt sett eller fått vist meg spesielt godt frem, skriver Tobias i en melding til Follo Media.

Vi i Follo Media og folkene rundt Follo HK er på ingen måte overasket over uttaket.

Victor Helsinghof
Tobias Skonnord Hansen
Victor og Tobias er sponset av Skonnord

Sivert Jonson Tryggestad på Guttelandslaget

I målet til 2003 laget til Ski står stortalentet Sivert Jonson Tryggestad. Han har gjort det så godt at han i oktober ble tatt ut til en regional samling i regi av håndballforbundet. Der gjorde han det så godt at trenerne Kristoffer Froestad og Fredrik Ruud nå tok han ut til landslagssamling for gutter født i 2002 og 2003.

-På den regionale samlingen i oktober oppdaget forbundet Sivert, det tok sin tid for det talentet oppdaget vi for mange år siden, smiler en stolt og fornøyd Ski G-03 trener Ole Stian «Olli» Rødal.

Sivert Tryggestad - Foto: Ski IL Håndball

Follo Media gratulerer naturligvis også Sivert med landslagsuttaket og ønsker alle de fire unge landslagsspillerne våre all mulig lykke. Vi er stolt av å ha så mange talenter hos oss og i samarbeidsklubbene.

 

For Follo Media, 17.12.2018

Tekst: Magnus Gulliksen

Foto: Tor Solstad

Bjørnar, Victor og Tobias er noen instruktørene du treffer under Follo Balkan Wintercamp