Håndballfest i Stil Arena

Men vi har alle opplevd at vorspielet var bedre enn selve festen.

De siste ukene har vært hektiske, slitsomme og morsomme for alle som er involvert i Follo HK. Klubben har hatt kniven nære strupen, og det har foregått en storstilt dugnad for å skaffe de nødvendige hundre tusener for å sikre videre topphåndball-lisens.

Fantastisk innsats av mange

726 tilskuere tok turen til Stil Arena i kveld for å se kampen mot Lillestrøm. Ingen av de besøkende betalte ordinær inngangsbillett. Det var det sponsorer, supportere og ildsjeler som gjorde. De hadde forpliktet seg til å betale en avtalt sum pr. tilskuer. Da kampen ble blåst i gang var hver tilskuer verdt 261 kroner for klubben, og innen kampen var ferdig var summen steget til 265 kroner. Ca. 200.000 kroner kan bokføres som inntekt til klubben etter dagens kamp. En formidabel sum, som skyldes en formidabel innsats fra mange.

Spillerne og trenerne våre skal takkes. For det første har de levert veldig bra på banen så langt i år. De har gitt oss et produkt som er lettere å selge enn det som var tilfellet for noen måneder siden. Men i tillegg har gutta vist seg som gode selgere. De har kontaktet kjente og ukjente og solgt avtaler for veldig mange kroner. De har nok følt alvoret i situasjonen klubben har vært oppe i på kroppen, og alle sammen skal ha stor honnør for innsatsen som er lagt ned.

De etablerte sponsorene våre, styret i klubben, foreldre, supportere og andre støttespillere har også bidratt på en måte som overgår hva man kan forvente. Enkeltpersoner og familier har bidratt med betydelig beløp i «kronekampen», det samme har mange av de etablerte samarbeidspartnerne. Flere har sågar utvidet sponsoratet ytterligere. Informasjon om alle de igangsatte aktivitetene til klubben har vært delt på sosiale medier og bidratt til at tusenvis av Folloglade og håndballinteresserte mennesker har fått vite om hva vi jobber med og hvilke utfordringer vi har hatt. Familie, venner, naboer og kolleger har blitt invitert med på kamp, og interessen rundt laget øker og øker.

Parallelt med «kronekampen» har det blitt jobbet med «wintercampen», billotteriet og andre store sponsoravtaler. Hvor store inntekter klubben har hatt de siste ukene vet vi ikke i skrivende stund, men vi er over kneika og kan vise frem en økonomisk situasjon som vil tilfredsstille strenge lisenskontrollører fra Norges Håndballforbund.

Det er mange å takk. LIS - Lager og Industrisystemer og Norsk Trafikksikring AS kom til etter plakat gikk i trykken.

Follo Media takker

Alle dere som følger oss via hjemmesidene våre eller Facebook har helt sikkert vært litt lei av all informasjon som har kommet fra oss i Follo Media. Det kan helt sikkert til tider ha virket som mas. Det beklager vi. Men når vi ser hvordan informasjonen har blitt delt forstår vi også at dere har hatt forståelse for hvorfor det har kommet så mye informasjon som det har gjort. Det har rett og slett hvert helt nødvendig. Så tusen takk for alle delinger, kommentarer, likes og oppmuntrende ord, det har gjort det hele lettere i en travel periode. Kampen mot Lillestrøm var på mange måter en form for skjebnekamp. Ikke ute på parketten, for vi kan leve med et tap. Vi var derimot helt avhengig av at «kronekampen» skulle lykkes, og vi måtte ha publikum på tribunen. Nå, med fasiten i hånd, kan vi puste litt lettet ut. 726 tilskuere med en verdi på 265 kroner hver seg overgikk våre forhåpninger. Vi lover at informasjonsmengden fra oss i Follo Media skal normalisere seg, og tusen takk for at dere har fulgt med på og tatt til dere all den informasjon som er gitt.

 

Håndballfesten ble ikke som tenkt

Vi hadde ikke tenkt å skrive så mye om selve kampen mot Lillestrøm. Da dommeren blåste av kampen var vi rett og slett litt tomme. Naturligvis var vi misfornøyd med det som ble vist av spill, men samtidig glade på klubbens vegne. Den største kampen er vunnet, og vi er stolte av det vi har fått til. Det antall publikum og den stemningen som var i hallen har vi ikke sett på mange år. Ser vi bort i fra selve spillet mot Lillestrøm så var det eliteseriestandard på ganske mye av det som ble vist i hallen. Vi tapte 30-32, men kampen ga oss likevel et resultat som gjør det lettere å tro på eliteseriespill i løpet av få år.

Tusen takk til alle som har bidratt, vi er stolte av klubben vår.

Ingen kamp uten maskoter
Halvard Martin Lunde hadde en god kamp og ble kronet med BB

Den største kampen er vunnet, og vi er stolte av det vi har fått til. Det antall publikum og den stemningen som var i hallen har vi ikke sett på mange år.

Magnus Gulliksen
Follo Media

Follo HK – Lillestrøm 30-32 (14-19)

Stil Arena – 726 tilskuere

Follo HK: Vladan, Halvard (7), Bjørnar (1), Anders (2), Magnus (2), Martin (4), Jonas, Kasper (4), Dag, Benjamin (2), Tobias, Sander (4), Jonas (2), Victor (2)

Her ser du bilder fra kampen

Dette skriver Østlandets Blad

Follo Media-ballene

3 baller - Halvard Martin Lunde
2 baller - Kasper Lothe

For Follo Media 5.12.2018

Tekst: Magnus Gulliksen

Foto: Tor Solstad