«Jeg vil heller være stjernemodell enn stjernespiller»

Tobias Skonnord Hansen og Victor Helsinghof har begge Skonnord på Ski storsenter som personlig sponsor i årets sesong. Sammen med spillende trener Martin Lysdal Hansen besøkte de den flotte klesbutikken for å gjøre en fotoshoot. For en av gutta ga dette så stor mersmak at han uttalte at han heller ville vært verdensstjerne på catwalken enn på håndballbanen. Hvem av gutta som bærer på en modelldrøm skal vi komme tilbake på.

Kampen for Follo

Du som følger oss på Facebook og hjemmeside har sikkert fått med deg at det i disse dager foregår en storstilt dugnad i klubben. Lisenskravet til Norges Håndballforbund krever positiv egenkapital pr. 31. desember, og det jobbes nå hardt for å få dette på plass. Follo Media har stor tro på at klubben skal nå de målene den har satt seg, både på og utenfor banen. Gutta leverer bra på parketten, og den store dugnaden som nå foregår gir resultater. Vi kan på ingen måte lene oss tilbake og tro at det ordner seg av seg selv, og heldigvis har klubben svært gode sponsorer, samarbeidspartnere og supportere som nå stiller opp for klubben Målrettet arbeid hver dag frem mot nyttår vil gi resultater. En av våre gode støttespillere er klesbutikken Skonnord på Ski storsenter. Forretningen, som i en mannsalder har vært som et landemerke og regne i Ski, har alltid vært, og er fortsatt en trofast støttespiller for den lokale idretten. Ikke minst for oss i Follo HK.

Alle plagg finner du hos Skonnord på nett eller i butikk

4 % av omsetningen i perioden 6. til 9. desember

-Da det ble klart for oss at Follo HK hadde utfordringer tok vi en prat hjemme og diskuterte litt hva vi kunne gjøre. Det ville vært synd om noen få hundre tusen kroner skal stå i veien for alt det positive som skjer i og rundt klubben nå, både på og utenfor banen. Vi er fullt innforstått med at alle ikke har mulighet til å bidra i en redningsaksjon. Men vi er i den heldige situasjon at vi har muligheten til det nå. Derfor gir vi bort 4 % av all vår omsetning i perioden 6. – 9. desember, det gjelder alt salg i butikk og nettbutikk www.skonnord.com, sier Ole Henrik Bacher hos Skonnord.

Follo Media legger til at den han diskuterte dette med på hjemmebane nok var kona Anniken Skonnord Bacher.

 

Ikke tvil om at gutta trivdes på vårt besøk hos Skonnord

-Det er en helt utrolig flott gave dere gir klubben, føler dere at dere har et ansvar lokalt utover det å drive en flott butikk?

-Det blir ofte sagt at en lokal forretning er avhengig av lokale kunder, og det er helt sant. Men det går an å snu litt på det også, og si at lokalsamfunnet er avhengig av at det lokale næringslivet engasjerer seg der det er. Det selges lodd, vafler og kaffe, men snille enkeltpersoner klarer ikke å redde situasjonen alene. Det er en utrolig stor og viktig jobb som gjøres av supportere og ildsjeler, og den må dere for all del fortsette med.  Men det monner nok litt mer når næringslivet også bidrar med sitt, fortsetter Bacher.

-Det er vanskelig å spå, spesielt om fremtiden er det noe som heter, tør du å antyde hva dette vil bety for klubben vår rent økonomisk?

Ole Henrik Bacher går inn i en liten tenkemodus før han sier:

-Vi forventer vel at det skal gi minst 25.000 kroner, men har et håp om at det skal gi opp imot 40.000, smiler Bacher fornøyd.

Martin Lysdal Hansen

Modelljobben ga mersmak

Som en del av avtalen med Skonnord tok Tobias, Victor og Martin turen ned i butikken sist torsdag ettermiddag. Tor Solstad tok med seg kameraet, datteren Eline tok med seg filmkameraet og jeg tok med meg kulepennen. Gutta skulle få være fotomodeller, og bilder og film ble laget til bruk både for oss i Follo HK og ikke minst for Skonnord. De fleste av oss er vant til å se gutta i treningstøy, men denne torsdag ettermiddagen fikk vi se dem i klær fra Gant, Holzweiler, GTA Greater than A, Hugo Boss, Calvin Klein, Ubr og Millet. Og det er helt klart at gutta trivdes foran kameraet, kanskje til og med litt for godt hos enkelte.

-Tobias, hva ville du helst vært. Verdensstjerne på catwalken eller verdensstjerne på håndballbanen?

-På catwalken, svarer Tobias Skonnord Hansen helt uten blygsel i det han står foran speilet og prøver en six-pence.

-Du da Victor, stjernemodell eller stjernespiller?

-Jeg må vel si håndballspiller, smiler han i det han fornøyd titter inn i speilet han også.

Vi i Follo Media var fornøyd med svaret fra Victor, men trener Martin slapp ikke helt unna han heller

-Martin, da du var 20 år, drømte du om en håndballkarriere eller en modellkarriere?

-Jeg skulle bli håndballspiller med en modellkarriere ved siden av, gliser vår danske venn.

Vi kjenner ikke til om denne drømmen om en modellkarriere ved siden av håndballen ble til virkelighet for Martin, men uansett gikk den i oppfyllelse nå. Han gjorde en strålende jobb sammen med Victor og Tobias, men vi stiller oss likevel noe tvilende til at dette blir levebrødet til noen av dem (sorry Tobias, om vi knuser en drøm). Men jeg er helt sikker på at vi vil kunne se tøffe modellbilder av gutta andre steder enn på våre egne hjemmesider.

Tobias Skonnord Hansen
Victor Helsinghof

Legg julehandelen til Skonnord, denne helgen

Vi i Follo Media og Follo HK oppfordrer alle til å legge deler av julehandelen til Skonnord førstkommende helg, enten i butikken på Ski storsenter eller på www.skonnord.com. 4 % av omsetningen tilfaller som nevnt Follo HK, i tillegg til at du eller de du er glad i får kvalitetsklær til julebordet, eller som en gave julaften. Butikken pakker gaven pent inn for deg, og er du riktig heldig så er det en av spillerne våre som gjør jobben.

 

Martin Lysdal Hansen

For Follo Media, 3.12.2018

Tekst: Magnus Gulliksen

Foto: Tor Solstad

Video: Eline Solstad

Alle plagg finner du hos Skonnord i butikk og nettbutikk. Velkommen til en hyggelig handel.