• Foto: Atle Larsson - ØB

«Vi har jo ikke tenkt å bare gi Follo poengene»

Lillestrøm-trener Ken Marius Krabbe lover skikkelig kamp på onsdag, men ser på laget sitt som en underdog mot et Follo-lag i flytsonen etter 5 strake seire.

Benjamin Hallgren, Sander Smestad og Eirik Brøste Fossnes har opplevd å ha Lillestrøm-trener Ken Marius Krabbe som trener. Han har vært juniortrener i klubben vår og kjenner klubben og noen av spillerne godt. Krabbe har fortsatt lagbilde av juniorlaget til Follo fra 2015 som bakgrunnsbilde på Facebookprofilen sin, men lover å gi laget i rødt hard kamp på onsdag.

-Det blir helt sikkert en tøff match, men jeg anser oss som en underdog mot Follo. I motsetning til Follo som har 5 kamper på rad med seier så kommer vi til Stil Arena med 4 strake tap i bagasjen, forklarer Krabbe.

-Har du en fordel fremfor andre trenere ved at du har vært trener her hos oss i Follo?

-Njeii, jeg tror ikke det. Mye er forandret siden jeg var i klubben. Men jeg vet at vi må løse 3-2-1 forsvaret til Follo, og så kjenner jeg noen av spillerne ganske godt, fortsetter Lillestrøm-treneren.

Er det noen av spillerne du mener laget bør se ekstra opp for?

-Nå vet jeg ikke om Benjamin er helt klar igjen, men jeg så han var tilbake og gjorde en del mål mot OSI. Han er en veldig god spiller, men nå så vi f.eks. mot Nøtterøy at laget har mange flere spillere som også tar ansvar og spiller godt.

Ken Marius Krabbe sammen med tidligere Follo HK Rekrutt

Målsetting om 10 poeng etter halvspilt serie

-Dersom vi ser bort i fra de 4 siste strake tapene, som dere neppe er veldig fornøyd med, hvor godt fornøyd er dere med sesongen så langt?

-Jeg hadde jo håpet at vi skulle ha plukket noen flere poeng. Vi har vel hatt som en liten målsetting å få 10 poeng etter halvspilt serie. Og det har vi fortsatt mulighet til.

-Ja dere har en sjanse igjen, og da må dere slå oss til onsdag.

-Vi har ikke tenkt til å gi Follo poengene, smiler Krabbe optimistisk.

 

Vi har ikke tenkt til å gi Follo poengene

Ken Marius Krabbe
Trener Lillestrøm Topphåndball

Håper på mange folk og mye liv

Som du kanskje vet er det «åpen hall» til onsdag. Det betyr gratis inngang betalt av sponsorer og håp om mye folk på tribunene.

-Jeg har fått med meg det, det hadde vært moro om det ble mye folk og god stemning, vi skal i hvert fall gjøre vårt til at det skal bli en spennende kamp.

-Forventer du storinnrykk med supportere fra Lillestrøm?

-Nei, det pleier ikke å være så mange på bortekampene. Det kommer noen, litt venner og familie til spillerne, og kanskje noen supportere.

-Så vi behøver ikke holde av en egen seksjon til dere på tribunen?

-Nei, jeg tror det skal gå fint som det er, avslutter en smilende Lillestrøm-trener Ken Marius Krabbe.

Follo Media takker Ken Marius for praten. Han og Lillestrøm er hjertelig velkommen til StilArena førstkommende onsdag. I likhet med deg som leser dette lover vi laget gratis inngang, god underholdning og et Follo-lag som er sugne på den 6. strake seieren.

Her finner du digitalt kampprogram