Fem på rad

Det som kjennetegner et ekte topplag er at de ikke surrer bort poeng mot bunnlagene. Vi slo Vålerenga greit hjemme uten å imponere veldig. I dag imponerte vi i 17 minutter, men vant vi til slutt greit mot OSI på bortebane. De siste fem kampene har gitt oss fem seire, og vi er i ferd med å kunne si vi er et topplag.

Strålende start

Det var helt tydelig at gutta gikk på banen med full tenning. Skulle OSI ha noen sjanse mot oss var de avhengig av en god start. Det fikk de ikke. Magnus Ramos tricka inn den første scoringen fra spiss vinkel og satte standarden for det vi fikk se frem til OSI tok time-out etter 17 minutter. Forsvarsspillet satt bra, Vladan scora to og redda mye, og vi hadde god uttelling fremover på banen. 11-4 var ledelsen vår da OSI-treneren la det grønne kortet på bordet i sekretariatet. Hva som ble sagt vet vi ikke, men OSI skjerpet seg og vi gjorde i grunn det motsatte. De siste 13 minuttene av omgangen taper vi 7-6, men kan likevel gå til pause med en ganske trygg 17-12 ledelse.

Magnus Ramos

Skryt til benken

Vi vinner den andre omgangen 13-11. Det vi viser på banen imponerer ikke veldig, men vi har grei kontroll. Follo Media vil gi skryt til Tomsen Helland Markegård, Erik Horgen og de andre på benken. Det ble bytta mye, og vi spilte mye med uvante konstellasjoner. Vi liker at vi er tro mot det vi prøver på, og synes det er fint at lagledelsen ikke faller for fristelsen å gå tilbake til det vante og trygge selv om motstanderen får noen raske mål og puster oss litt i nakken. Vi er et ungt lag og vi vinner på den type lagledelse.

Her ser du flere bilder fra kampen

Les hva Østlandets Blad skriver om kampen

Gratiskamp på onsdag, og du rekker hjem til damelandskampen på TV

Førstkommende onsdag er det åpen hall og gratis inngang til kampen mot Lillestrøm klokken 19:00. Det norske damelandslaget spiller EM-kamp klokken 21:00, så du rekker begge deler fint. Follo HK Damer klarte 691 tilskuere i sin «åpen hall» kamp mot Fjellhamar i dag (Gratulerer med flott 28-24 seier til jentene). Det hadde vært moro om vi klarte like mange eller flere mot Lillestrøm. Det vil gi klubben kjærkomne inntekter, og du som tar turen til Stil Arena får se en toppkamp.

På de to opprykksplassene ligger i dag Sandnes med 18 poeng på 11 kamper og St. Hallvard med 17 poeng på 10 kamper. På kvalikplassen ligger Charlottenlund med 16 poeng og 11 spilte kamper. Vi ligger i dag på 4. plass med våre 15 poeng, men vi har kun 10 kamper og vil passere Charlottenlund med seier mot Lillestrøm.

Her finner du tabellen

Møt opp til kamp på onsdag og inviter gjerne med deg de du har rundt deg. Det er helt gratis, men du støtter gutta og hele klubben i kampen mot toppen.

Les hva Østlandets Blad skriver om den kommende kampen

 

OSI – Follo 23-30 (12-17)

Domus Athletica Ca. 60 tilskuere (halvparten fra Follo)

Follos lag: Vladan (2), Halvard, Bjørnar (3), Anders (2), Magnus (3), Martin (6), Adrian, Kasper (3), Dag (1), Benjamin (6), Tobias, Sander (3), Jonas (1), Victor

Follo Media-ballene

3 baller - Benjamin Hallgren
2 baller - Martin Hansen
1 ball - Adrian Ark Saastad

For Follo Media 02.12.2018

Tekst: Magnus Gulliksen

Foto: Tor Solstad

 

Victor Helsinghof, Benjamin Hallgren