POENGFANGST I MOSS

De fleste av oss med hjertet i Follo forventet to poeng mot HK Herulf Moss med tanke på deres litt trøblete sesongoppkjøring. HK Herulf Moss og trener Igor Koprivica har fått en god start på sesongen. Men i kveld var det en tidligere Ski spiller som skulle gjøre oppgaven litt mer vanskelig enn planlagt. Målvakt Haris Halilovic hadde absolutt ikke tenkt å sende noen poeng hjem med Follo HK.

Treg start

Med en fomlete start fra begge lag og med gode målvaktprestasjoner begge veier, gikk det hele 7 og et halvt minutt før Halvard Lunde kunne gi Follo en ledelse på stillingen 1-2. Og til tross for at Follo HK på det meste har en 5 måls ledelse i første omgang går de til pause med stillingen 11-14

Kasper Lothe, Victor Helsinghof

Energitilføring

HK Herulf Moss dyrker sitt 7 mot 6 spill i hele kampen. Men klarer ikke løse Follo HKs gode forsvarsformasjoner. Når unggutten Jonas Stenersen kommer inn og bidrar med glimrende redninger og til og med 2 scoringer står jubelen i taket hos den store Folloleiren som hadde tatt turen til Mossehallen. Gutta drar i land velfortjente 2 poeng.

Halvard Martin Lunde, Benjamin Hallgren, Jonas Stenersen, Bjørnar Pedersen
Jonas Stenersen, Bjørnar Pedersen

Gratulerer med 2 nye poeng Tomsen Helland Markegård

  • Tusen takk. Jeg er storfornøyd at vi klarer å stå så godt 4-2 forsvar når Herulf spiller 7 mot 6 så og si hele matchen. Vi slipper inn noen lette mål og sliter litt med å dra fra. Helt til Jonas Stenersen kommer inn. Han var god i dag. Det må sies.
Benjamin Hallgren, Tomsen Helland Markegård

Vi gratulerer gutta med seier og gleder oss til nytt oppgjør allerede søndag.

Vladan, Halvard 4, Bjørnar, Huse 2, Martin 5, Jonas Stenersen 2, Kasper 1, Dag, Benjamin 9 BB, Tobias, Sander 2, Jonas Strøm, Victor 2

 

 

 

 

 

 

3 poeng - Benjamin Hallgren
2 poeng - Martin Lysdal Hansen
1 poeng - Jonas Stenersen

Jeg er storfornøyd at vi klarer å stå så godt 4-2 forsvar når Herulf spiller 7 mot 6 så og si hele matchen

Tomsen Helland Markegård
Trener Follo HK
Spillende trener Martin Lysdal Hansen
9 mål og BB på Benjamin Hallgren
Halvard Martin Lunde, Victor Helsinghof, Jonas Stenersen, Bjørnar Pedersen, Sander Smestad, Kasper Lothe
Victor Helsinghof , Sander Smestad

For Follo Media 31.10.2018

Tekst/foto: Tor Solstad

Se hva Østlandets Blad skriver (krever innlogging)

Follo cruiset inn 2 poeng

Jonas (17) scoret to og stengte buret for Follo HK

Intervjuer etter kampen

Bilder fra kampen