«Vi må passe oss for han ………. Hva er det han heter igjen?» – Follo
Benjamin Hallgren

«Vi må passe oss for han ………. Hva er det han heter igjen?»

Søndag 14. oktober klokken 17:00 møter Follo HK – Charlottenlund til det som for begge lag blir den 5. kampen for sesongen. Charlottenlund åpnet sesongen med uavgjort 29-29 borte mot Viking Håndball, deretter feide de over Lillestrøm med 40-16 på hjemmebane. I sesongens tredje kamp tapte de klart 31-24 borte mot Sandefjord før de spilte nok en uavgjort kamp, 31-31 hjemme mot St. Hallvard. Før helgens kamper ligger laget da på en 6. plass med sine 4 poeng, vi i Follo ligger to plasser høyere på tabellen med våre 5 poeng. Det er duket for en jevn kamp til søndag, og vi i Follo Media tok en kjapp telefon til Charlottenlund trener Jørgen Laug for å høre litt om hvordan det står til noen dager før lagene møtes.

-Vi kan si oss fornøyd med 3 av de 4 kampene vi har spilt i år, sier Charlottenlundtreneren

– I begge de to uavgjorte kampene våre spiller vi godt, og det er litt tilfeldigheter og marginer som gjør at det ender som det ender. St. Hallvard kommer nok ikke til å avgi så mange poeng i år, så uavgjort mot dem er et godt resultat. Mot Lillestrøm er vi også gode og vinner overlegent, så det er vel egentlig bare bortekampen mot Sandefjord vi ikke kan si oss helt fornøyd med.

Tøff kamp til søndag

-Hva forventer du av kampen mot Follo til søndag?

-Vi sleit mot Follo i fjor, og det blir en tøff kamp i år. Det er et ungt lag som har imponert meg så langt i sesongen. Den nye danske spillende treneren til Follo er kjempegod og vil heve laget veldig. Jeg tror vi kommer til å slite om det blir en målrik kamp, og vi kommer ikke til å vinne slik St. Hallvard gjorde om vi lar Follo få score 35 mål, forklarer Laug

-Det tror nok ikke jeg heller. Det skal ikke få lov til å skje igjen, uansett motstander (nå glemte jeg i forbifarten at jeg skal forsøke å være en objektiv og saklig journalist J).

-Follo kan ha et tøft og bra offensivt forsvar, og vi må passe på han backen som har hatt en strålende start på sesongen. F….. hva er det han heter igjen? Nå har jeg glemt navnet, fortviler trener Laug.

-Benjamin Hallgren?

-Ja, Benjamin Hallgren ja, han har hatt en strålende start på sesongen, og vi kan ikke gi han for mye plass, avslutter Laug som i likhet med undertegnede gleder seg til kampen på søndag.

Markise i pausen

Vi minner om at NORSOL er kampsponsor til søndag og det skal auksjoneres bort en markise til en verdi av 15.000 kroner i pausen. Bud kan gis allerede nå via Facebooksidene våre.  Er du, som meg, lei av at den lave ettermiddagssola avslører at stuevinduene dine burde vært pusset? Da er det en markise fra NORSOL du skal ha, og du kan gjøre tidenes kupp om du legger inn bud på auksjonen.

STØTT FOLLO HKSTOR AUKSJON MARKISE FRA NORSOL MED EN VERDI PÅ KR. 15.000I pausen i søndagens kamp mot Charlottenlund…

Posted by Follo Håndball on Wednesday, 10 October 2018

Vi ses i hallen til søndag og merk dere klokkeslettet. Kampen begynner klokken 17:00, og vi rekker hjem til Farmen alle sammen.

For Follo Media. 11.10.2018

Magnus Gulliksen/Tekst

Benjamin Hallgren