«Vi må følge litt ekstra med på Benjamin Hallgren, for han har hatt en veldig god start på sesongen» – Follo

«Vi må følge litt ekstra med på Benjamin Hallgren, for han har hatt en veldig god start på sesongen»

Førstkommende søndag skal våre gutter til Sandnes for å møte byens håndballag. Sandnes rykket ned fra eliteserien sist sesong, og i likhet med oss har laget åpnet sesongen med en seier og et tap. Både vi og Sandnes har tapt mot St. Hallvard, Sandnes tapte 30-23 borte i sin serieåpning, og vi som kjent 36-38 i Stil Arena sist søndag. Årets første seier i serien fikk Sandnes sist helg med 29-22 seier hjemme mot OSI. Alt ligger til rette for en tett, jevn og spennende kamp i Sandnes til søndag.

 

Fjellhammergutten Morten Linder flyttet for et par år siden vestover og spiller nå i Sandnes’ blå drakter. Han er svært imøtekommende når vi tar kontakt for en prat i forkant av kampen.

-Jeg tror det blir spennende og fartsfylt kamp med mye fighting. Vi er ikke helt fornøyd med starten på sesongen, og vi føler at det er mye vi ikke har fått vist frem enda. Vi må endre litt på innstillingen og så vil vi vise oss fra en sterkere side enn det vi har gjort så langt, forklarer høyrekant Linder.

-Har dere en klar målsetting foran denne sesongen?

-Ja, og den ble satt tidlig. Vi skal rykke rett opp igjen, men da må vi som sagt skjerpe innstillingen og jobbe enda hardere.

-Kjenner du noe til årets Follo-lag?

-Helt ærlig, jeg kjenner ikke så godt til Follo. Jeg kjenner bare noen enkeltspillere. Benjamin Hallgren har jeg vært på noen samlinger med da vi var yngre. Han må vi helt klart følge litt ekstra med på, for han har hatt en veldig god start på sesongen, forklarer den opprinnelige Fjellhammergutten før han legger til at deres fokus først og fremst rettes mot eget spill og den planen som legges av trener Dalibor Sedjak.

-Tør du tippe et resultat før kampen på søndag?

-Jeg tror som sagt det blir en jevn kamp, som kan gå begge veier. Jeg går litt offensivt ut og sier at vi vinner med 3 mål, 28-25, avslutter en smilende Morten Linder.

Morten Linder uttaler at laget ikke er helt fornøyd med det de har vist så langt i sesongen. Lagets trener, den nevnte Dalibor Sedjak, er nok enig med Linder i den betraktningen. I sin faste spalte på www.sandneshk.no skriver Sedjak følgende:

«For det første vil jeg på lagets vegne beklage den tilsynelatende likegyldende holdningen vi viste på søndag. Selv om vi vant kampen veldig komfortabelt er det ikke slik vi har lyst til å fremstå»

Trener Sedjak skriver videre, og nå er fokuset rettet mot kampen som kommer:

«Neste hjemmekamp er mot Follo som de siste årene har slitt noe veldig, men ser ut til å være på vei opp igjen. De har beholdt stammen i laget og fått inn noen nye erfarne spillere, blant annet en dansk spillende trener. De spiller 3-2-1 forsvar, har en god målvakt og en veldig farlig høyre side i angrep».