«Jeg vet ingen ting om motstanderne, så jeg tror vi går videre» – Follo
Kasper Lothe

«Jeg vet ingen ting om motstanderne, så jeg tror vi går videre»

Pippi Langstrømpe sa: «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert». Kasper Lothe har den samme herlige innstillingen foran G20 lagets NM-runde i Skihallen til lørdag, og sier

-Jeg vet ingen ting om motstanderne, så jeg tror vi går videre.

Kasper Lothe

Follo HK G20 tar imot Runar og Vålerenga til helgens NM-runde. Opprinnelig skulle også Charlottenlund vært med, men de har trukket laget. Det betyr at kun et lag må si takk for seg i NM etter lørdagens kamper. De to beste lagene går til kvartfinaler med en levende drøm om en romjul som inkluderer cupfinale i Oslo Spectrum. Og skal vi tro Kasper er G20 NM viktig for han og den andre A-lagsgutta.

-G20 er en veldig morsom bonus for oss, og vi satser alt på å gå så langt som mulig. Det er klart at spill for A-laget er hovedfokuset, men det går på ingen måte ut over innstillingen vår når vi spiller G20.

-Hvem av dere faste i A-stallen er det som skal være med på G20 laget?

-Det er Victor (Helsinghof), Tobias (Skonnord Hansen), Anders (Huse), Dag (Olsen) og meg selv, oppsummerer Kasper og fortsetter

-Bjørnar (Pedersen) og Erlend (Tytingvåg) er dessverre fortsatt skada og uaktuelle. Smellen Sander (Smestad) har fått i skulderen ser ikke så alvorlig ut som først frykta, men det er nok tvilsomt om han spiller til helgen. Vi får satsa på at han blir klar til cupkampen mot Bodø til onsdag, og at de andre to er klare så fort som mulig, forklarer Kasper videre. 

Kasper Lothe

Follo er outsider

Kasper vet ikke så mye om motstanderne våre nå til helgen, og Follo G20 har ikke spilt noen kamper mot noen av disse lagene på flere år. Og når vi spør Kasper om hvilke lag han tror er de beste G20-lagene i Norge tenker han seg litt om og oppsummerer

-Nærbø, de vant i fjor og har mange av de samme spillerne i år. Bækkelaget er bra, det samme er Haslum og Arendal. Elverum bør også kunne være med der oppe. Det er nok de sterkeste lagene. 

-Du nevnte ikke Follo?

-Vi er outsidere, avslutter en optimistisk Kasper Lothe

Å være en outsider er en fin rolle. Laget kan senke skuldrene og gjøre det de er gode på uten unødvendige nerver og høyt forventningspress. Det er typisk norsk og støtte outsidere, og alle vi som er glade i Follo HK må møte opp i Skihallen til lørdag. Våre egne outsidere fortjener god gammeldags håndballstemning i hallen.

Kamper Skihallen Lørdag 1. september.

12:00   Follo – Runar

15:00   Runar – Vålerenga

18:00   Follo – Vålerenga

 

Foto: Tor Solstad / Tekst: Magnus Gulliksen

 

 

 

NM20 – Skihallen 01.09.2018