Follo Media vil vise alle årets hjemmekamper live – Follo

Follo Media vil vise alle årets hjemmekamper live

Vi i Follo Media har et overordnet mål om å skape blest og interesse rundt det produktet vi skal selge, Follo HK. Follo Media skal spre informasjon om hva vi som klubb holder på med, og vi skal være først ute med nyheter som omhandler klubben. Håndballinteressen er stor i vårt nærområde, og det skal vi utnytte. Vi som klubb, våre sponsorer og samarbeidspartnere skal på en positiv måte vises frem til små og store håndballentusiaster i Folloregionen.

Det vil styrke merkevaren Follo HK.

En styrket merkevare vil tiltrekke seg flere publikummere, det vil kunne øke rekrutteringen av nye spillere ute i klubbene og vi vil kunne bli en mer attraktiv samarbeidspartner for næringslivet. Vi vil rett og slett få bedre rammebetingelser for å kunne drive elitehåndball og toppidrett i Follo.

Follo HK på handballtv.com

Follo Media og Follo HK må tilpasse seg tiden vi lever i, og et samstemt Follo HK-styre har besluttet at alle våre hjemmekamper i årets sesong skal sendes direkte på handballtv.com.

-Er ikke det en selvmotsigelse, når det er et helt klart mål om å få flere publikummere på tribunen under kamper, vil nok mange spørre.

-Vi tror ikke det. Det vil være et tilbud til alle de som av en eller annen grunn ikke har anledning til å gå på kamp, men først og fremst er det en svært viktig kanal for nettopp det å styrke merkevaren Follo HK, og hva en styrket merkevare vil kunne gi oss har vi allerede vært inne på.

Et samarbeid med damelaget.

Follo HK har inngått et samarbeid med Follo HK damer om å leie inn alt nødvendig teknisk utstyr. Dagfinn Thorkildsen og hans rutinerte gjeng fra juniorhandball.no vil bistå med all mulig hjelp og støtte slik at det blir god kvalitet på det som sendes. Vi har gjort avtaler med svært kompetente kommentatorer som kan håndball og som kjenner klubben. Årets kommentatorer, som er svært taleføre og håndballkyndige, vil være:

  • Ole Stian «Olli» Rødal. Mangeårig spiller og trener, og en av distriktets store håndballprofiler.
  • Petter Gjermstad. Tidligere sportslig leder i Follo HK med en karriere som hardtskytende venstreback for Siggerud og Ski.
  • Nicklas Knudsen. Agent for Proathletes, mangeårig spiller i Follo HK og en tryllekunstner på håndballbanen.
  • Lars Hamborg. Tidligere ving på FSB/Ski, Bækkelaget og en back up for de overnevnte kommentatorer.

 

Med disse gutta på laget og sterk teknisk kompetanse fra juniorhandball.no vet vi at vi vil levere fra oss en førsteklasses produksjon. Vi vil kunne lage høydepunkter som sendes umiddelbart etter kampene, noe som gir økt aktivitet på våre Facebook- og hjemmesider. Det vil bli enklere å lage gode «reklamefilmer» for fremtidige kamper og arrangement og vi vil gi våre sponsorer og samarbeidspartnere økt synlighet. Dessuten kan vi selge produkter vi tidligere ikke har hatt.

Hvilken urmaker kjøper klokka oppe i venstre hjørne på skjermen, og hvilket advokatfirma tar hånd om våre utviste spillere?  

Når begynner det

Alt teknisk utstyr er bestilt og underveis. Dersom gutta på banen slår Fredrikstad i første runde i NM så vil andrerundekampen mot Bodø HK i StilArena den 05.09.2018 være generalprøven og den første direktesendte Follo HK kampen i sesongen 2018/2019.

Har du spørsmål rundt disse sendingene, ønsker du å være sponsor eller kjenner du noen som burde vise seg frem på våre sendinger tar du kontakt med Markedsansvarlig Morten Sterk – mob 909 28 843 eller oss i Follo Media.

For Follo Media, 6.8.2018

Tor Solstad og Magnus Gulliksen