Follo HK skal bli best på flere arenaer – Follo

Follo HK skal bli best på flere arenaer

Hovedoppgaven til alle oss som på et eller annet vis jobber med Follo HK er å legge til rette for topphåndballsatsing. Målsetting er glassklar, vi skal være et elitelag i løpet av få år. For å kunne få til det må det jobbes det hardt og strukturert på alle plan, ikke bare i håndballhallen.

Vi i Follo Media jobber med å synliggjøre alt det positive som skjer i og rundt laget. Det er en stor håndballinteresse både lokalt og internasjonalt, og det produseres masse bra håndballstoff på Facebook- og hjemmesider hos våre konkurrenter i 1. divisjon og ikke minst blant Eliteserielagene.

Vi ønsker å løfte våre sider opp et nivå sammenlignet med hva vi har gjort tidligere. Det er viktig for å kunne skape et ytterligere engasjement rundt klubben, det er naturligvis en svært viktig informasjonskanal og det er en arena vi kan bruke med og mot sponsorer og samarbeidspartnere.

Følg med på www.follohk.no og «like» Facebooksiden vår Follo Håndball.

Facebookdugnad

I likhet med gutta på håndballaget har vi i Follo Media en målsetting om å toppe tabellen, men vi vil til topps på Facebooktabellen for 1. divisjon herrer. Så vi inviterer nå til en felles Facebookdugnad. Vi oppfordrer alle dere som leser dette til å gå inn på være Facebooksider og invitere vennene deres til å like sidene våre. Vi skal i løpet av året toppe taballen, en tabell som pr. i dag ser slik ut:

Klubb:                                   Facebookfølgere

Nøtterøy Håndball                    4069
Follo HK                                  3295
Sandnes                                       3182
Lillestrøm Topphåndball         3148
ST.Hallvard                               2854
Viking Håndball                       2508
Sandefjord Håndball              2472
Vålerenga                                  1944
HK Herulf Moss                       1756
Oslo-Studentenes IK              1712
Viking TIF                                1708
Charlottenlund                        1046

For Follo Media, 27.7.2018

Tor Solstad og Magnus Gulliksen