Fullt trøkk fra første kast – Follo
Spillende trener Martin Hansen

Fullt trøkk fra første kast

Håndballsesongen 2018/2019 er i gang, og hvilken start det ble.

For første gang i år var hele laget samlet, inkludert spillende trener Martin Hansen og den nye toppkeeperen Vladan Abramovic. Som en kick-off på sesongoppkjøringen skal det gjennomføres en minitreningsleir på hjemmebane med to daglige treninger frem til søndag. Det hele ble kastet i gang med en treningskamp mot divisjonskollega Lillestrøm i Skihallen.

Det var helt tydelig at gutta ville vise seg frem for den nye treneren og alle de, svært gledelig mange, håndballsugne publikummerne som hadde tatt turen til hallen.  Det var fullt trøkk og stor innsats fra avkast og Follogutta lot kun Lillestrøm få være med i kampen de første 10-15 minuttene. Derfra og inn rundspilte våre gutter laget fra Romerike fullstendig, og når kampen var slutt sto det 34-17 på tavla.

Alle gutta på laget fikk bra med spilletid, og alle sammen tok godt vare på den tiden de fikk på banen. I tillegg til de to nevnte Martin Hansen og  Vladan Abramovic  ikledde Tobias Skonnord, Håkon Rikheim og Noah Andersen seg den røde Follodrakta for aller første gang. De tre unggutta tok vare på muligheten og alle sammen fikk vist seg frem på en svært positiv måte. Noah imponerte kanskje aller mest, etter 3 minutter på banen hadde han reddet to kantskudd og en 7-meter, den siste med ansiktet. Han fortsatt storspillet og da han overlot plassen til keeperkollega Vladan hadde han redda 6 av 11 skudd.

Det var helt sikkert mange av de på tribunen som hadde tatt turen for å se hvordan våre to nye storsigneringer ville gjøre det. Begge har garantert spilt, og vil komme til å spille, bedre kamper, men de var gode – veldig gode. Spillende trener Martin Hansen har den ro, rutine og autoritet laget har savnet de siste sesongene. Han er den naturlige «sjefen» på banen og han gjør de rundt seg til bedre håndballspillere. Keeper Vladan tar de skuddene han skal ta, og i denne kampen noen fler.  Han har ingen erfaring med å spille bak Follogutter, og når det samspillet har satt seg har vi en topp, topp keeper i målet.

Alt i alt en strålende start på sesongen, det var en spilleglede, innsats og innstilling i 60 minutter som gjør oss svært optimistiske til det som måtte komme. Svært gledelig også med alle på tribunen, det er mange år siden Follo har mottatt trampeklapp fra så mange mennesker etter en treningskamp midt i juni.

Les hva Østlandets Blad skriver om kampen

Kveldens målscorere:

Benjamin Hallgren           7

Halvard Lunde                    7

Sander Smestad                 3

Victor Helsinghof              3

Jonas Strøm                         2

Dag Olsen                               3

Magnus Ramos                   3

Martin Hansen                    2

Anders Huse                         2

Kasper Lothe                        2

 

Tobias Skonnord Hansen
Vladan Abramovic
Noah Andersen