Vladan Abramovic ny målvakt i Follo HK – Follo

Vladan Abramovic ny målvakt i Follo HK

Vi ønsker Vladan Abramovic velkommen til Follo HK. Den 26 år gamle målvakten kommer fra svensk eliteserie og har internasjonal kamperfaring via E-Cup og U-landslag.

Vladan sier følgende om hvorfor han har signert for Follo HK:
– Jeg kommer til Follo HK for å fortsette min karriere, men samtidig bidra til å til å få Follo HK tilbake til toppen i Norsk håndball.
– Jeg ble trigget av ambisjonene til klubben, strategien, de unge talentene i klubben og ikke minst tilgangen av juniorspillere i hele Folloregionen.
Med en playmaker som Martin Hansen, med lang erfaring fra Dansk topphåndball som trener har han stor tro på satsingen. Jeg ønsker å være med på å utvikle unge spillere i tillegg til å bygge klubb. Jeg vil ta med meg dedikasjon og vinnermentalitet og er klar for å gjøre mitt beste for laget.

Signering i Montenegro med Sportslig utvalg og Lars Hamborg

– Vladan har spilt på høyt nivå i mange år, sist i Karlskrona i svensk eliteserie. Sammen med unge Erlend Tytingvåg vil Vladan utgjøre et svært spennende keeperpar. Vårt unge mannskap har nå fått to erfarne klassespillere til å balansere laget, og vi har stor tro på at Follo vil markere seg sterkt i årets 1. divisjon, sier sportslig leder i Follo HK, Knut Håland til Østlandets Blad

Follo mener nå alvor med satsingen på å nå Eliteserien. Laget har plutselig meldt seg på kampen og blir en slagkraft å regne med i i tiden som kommer.

Vi gleder oss!