Tusen Takk! – Follo

Tusen Takk!

Dette er tiden for å se fremover. Men vi skal likevel bruke litt tid på å se bakover.
Ved enhver ny sesongstart vil det være bevegelser i et lag. Noen legger opp andre bytter klubb.

Stian Gabrielsen har bestemt seg for å legge opp. Stian fikk totalt 5 sesonger i Follotrøya og ble i tillegg historisk etter årets sesong. Med hele 421 mål plasserte han seg på 9 plass som tidenes toppscorer i klubben,

Kjell André Hardy kommer ikke til å forlenge med Follo. Kjella har hatt 4 sesonger i klubben (195 mål), og har vært kaptein både på og utenfor banen. Treninger med partnerklubber, Håndballcamp, promotering av klubb. Kjella har alltid gått foran til tross for full jobb ved siden av toppsatsing.

Adrian Ark Saastad legger opp og blir trener for Follo HK Damer J18. Vi er ikke overrasket over at Adrian blir trener. Balkan Follo Summercamp og Wintercamp har i flere år vært en stor suksess. Mye takket være Adrian som en av hovedinstruktørene. Med sine holdninger og gode økter har han gått foran, bidratt til at flere har blitt bedre spillere og ikke minst lært opp de yngre gutta til å bli bedre instruktører. I tillegg har Adrian vært 100% lojal mot klubben og har sammen med Dragan Kondic vært vår bakre skanse.

Les om Kjella og Adrians på Rullestolhåndball

Det er moro å se at så mange spillere utvikler seg i Follo HK.
Denne sesongen har Dragan Kondic og Sander Rogne Myklebust signert med Eliteserieklubber. Dragan går til Halden Topphåndball og Sander til BSK.

Christian Westby har signert kontrakt med Nøtterøy Topphåndball, mens Tobias Bamberg har reist hjem til Sverige. Tobias røk som kjent korsbåndet før årets sesong, og fikk ikke ønsket comeback før sesongslutt. Neste år blir det comeback i Allsvenskan for sin moderklubb VästeråsIrsta HF

Dusan Poloz reiser som kjent hjem og tar over HC ROBE Zubri, en toppklubb i Tsjekkia. Dusans historie i Follo er godt kjent. Vi tok et tilbakeblikk på forrige gang Dusan reiste hjem. Kan dere se noen kjente? (se bilde nedenfor)

Les hva Østlandets Blad skrev i 2009

Vi ønsker alle gutta lykke til.

Hva skjer fremover? Det er gror godt med talenter i partnerklubbene. Senest under NM17 så vi hele 6 spillere fra Ski ta gull. Ski deltar i sluttspillet i Bringserien denne helgen. Det er mange spillere på samling både nasjonalt og regionalt. Vi ser treningsiver på utallige deltagere under campene våre. Trening gjør mester. Så vi har definitivt plass til en toppklubb i Follo. Det skal vi jobbe for. Både på og utenfor banen.

Følg med på www.follohk.no for oppdatering.

Målet er klart. Follo HK skal opp!  Vi sees i Stil Arena!