Jan Magnor´s Talentstipend 2017 – Follo

Jan Magnor´s Talentstipend 2017

Follo HK gratulerer Kasper Lothe med Jan Magnor´s Talentstipend 2017. Prisen ble delt ut av Iren Magnor i forkant av kampen mellom Follo HK og Haslum IL.

– I forbindelse med Jans begravelse ønsket familien at gavene skulle gå til Follo HK. Det ble en ganske bra sum som vi har holdt utenom alt. Nå har vi bestemt at det blir et stipend for å hedre Jan. Det skal gå til en ung fremadstormende spiller. En jury, med Ole Jan Johansen som formann, vil plukke ut den de mener fortjener denne prisen. Noen kriterier er det. Det skal gå til en spiller som viser innsats, talent, holdninger, lojalitet og har ambisjoner med håndballen. Spilleren skal være mellom 17-20 år. , forteller sportslig leder Petter Gjermstad til Østlandets Blad

Det ble en flott ramme rundt utdelingen av prisen i Stil Arena lørdag. Fine ord fra Juryformann Ole Jan Johansen, super innsats av gutta som resulterte i seier 35-26 og ikke minst god stemning i hallen.
Kasper Lothe takket for tilliten og leverte en glimrende kamp og 6 kasser i etterkant av utdelingen.

Vi er helt sikre på at Jan hadde kost seg i Stil Arena under gårdagens kamp.