Sunrise Medical sponser Follo Rullestolhåndball – Follo

Sunrise Medical sponser Follo Rullestolhåndball

Follo HK Rullestolhåndball har fått sin første offisielle sponsor Sunrise Medical AS. Dette betyr enormt for oss! Selv om rullestolhåndballaktiviteten er basert på mye frivillig innsats, så har også vi utgifter til drift og til utstyr spesielt. Litt ekstra midler gjør det mulig for oss å anskaffe viktig utstyr og ekstrautstyr som bl.a. eikebeskyttere som er krav under kamp for å unngå fingerskader.

Sunrise Medical er ledende innen utvikling, design, produksjon og distribusjon av manuelle rullestoler, elektriske rullestoler, scootere, og sittesystemer. Sunrise Medical produserer sine produkter i egne fabrikker i USA, Mexico, Tyskland, Storbritannia, Spania, Nederland og Kina. Mange av de stolene vi trener med i dag er levert av Sunrise Medical AS.

Follo HK Rullestolhåndball har hatt en fin utvikling og har over 16 aktive spillere. Vi legger til rette for å kunne inkludere så mange som mulig i rullestolhåndball. Vi er svært glade for at Sunrise Medical vil være med å støtte vår aktivitet.

Se video fra kamp mellom Follo Rullestolhåndball og Siggerud Herrer

Follo HK Rullestorhåndball trener hver lørdag kl. 12:00 – 13:30 i Langhushallen. Trenere er Oskar Olafsson, Susanne Utgår og Synnøve Horgen
Kontaktperson er Laila Horgen – laila@follohk.no – mob 928 96 003

Det er plass til flere, så bare ta kontakt eller kom innom på trening for å se om dette er noe for deg.