Follo – Viking TIF 11.10.2017 – Follo

Follo – Viking TIF 11.10.2017

Det er duket for 4. runde i serien. Hjemmebane, Stil  Arena, det skal være vårt fort. Det skal gjøre litt ekstra vondt å komme hit. Dessverre har ikke prestasjonene våre vært helt som vi ønsker foreløpig, men dere skal vite at vi jobber hver dag for å bli bedre. Alle gutta presser seg litt ekstra på hver økt for å komme dit vi vil.

De to siste kampene har vi gått på to sure tap mot noen av de bedre lagene i serien. Likevel er vi ikke fornøyde med prestasjonene våre. Hele laget føler at vi har mer å gi, og det er akkurat det vi skal vise hjemmepublikummet på onsdag når vi tar imot nyopprykkede Viking TIF. Dette er et lag som har imponert så langt i sesongen, og er en oppgave vi absolutt ikke tar lett på.

Ikke noe er bedre enn å spille foran hjemmepublikummet i Stil Arena. De aller fleste av gutta er oppvokst i området, og det varmer oss å se håndballinteressen i lokalmiljøet. Vi ønsker å være et lag dere kan være stolte av, som spiller god og hurtig håndball med hjerte utenpå drakta.

Jeg håper på å se flest mulig av dere og at vi tar våre to første poeng for sesongen på hjemmebane.

Jonas Strøm T.