Follo – St.Hallvard 4.10.2017 – Follo

Follo – St.Hallvard 4.10.2017

Velkommen til kamp!

Først og fremst vil jeg si tusen takk til alle som møtte opp til sesongens første hjemmekamp, vi setter utrolig stor pris på alle støtte og håper dere kommer igjen!

Tredje serierunde i 1. divisjon står foran oss, og på den andre banehalvdelen står St. Hallvard som onsdagens motstander i Stil Arena. Laget fra Lier er et kontringsvillig og velspillende lag, styrt av den tidligere landslagsspilleren Glenn Solberg fra sidelinjen. Et godt kollektivt lag møter oss, og vi må virkelig være på topp for å gå seirende ut av bataljen.
St. Hallvard rykket ned fra Eliteserien i fjor har startet sesongen med en sterk borteseier i Kristiansand, men gikk på et tap mot nyopprykkede Charlottenlund hjemme. Dermed står de likt som oss, med to poeng etter to spilte seriekamper.

Vi har hatt tre gode treningsuker siden cuptapet i Bergen, noe G20-laget vårt viste i helga med underholdende og særdeles publikumsvennlig håndball. Hele 11 av de som gikk seirende ut av kampene mot Nøtterøy og Bodø i Skihallen i helga trener til daglig med oss i A-laget, og du vil garantert se flere av de underholde i Langhus på onsdag. Vi skal blø for drakta, og gi alt for å sende St. Hallvard tomhendte hjem, vi SKAL vinne i Stil Arena.

Gled dere til fartsfylt og morsom håndball i Stil Arena på onsdag, vi sees!

Adrian

Kampen spilles i Stil Arena – Onsdag 4.10.2017 – 19:00