NM20 – Skihallen 30.09.2017 – Follo

NM20 – Skihallen 30.09.2017

Velkommen til første runde av NM-20 som vi gleder oss til å arrangere i Skihallen. Forhåpentligvis leverer vi både på og utenfor banen denne helgen.

I utgangspunktet skulle det være fire lag i gruppen, men siden Charlottenlund trakk seg tidlig denne uken har kampprogrammet blitt endret slik at alle kampene blir spilt fra 12-18 på lørdag. To av tre lag vil gå videre til kvartfinale noe som medfører to tøffe kamper for oss på lørdag.

Nøtterøy var et lag vi spilte mange kamper mot i fjor i henholdsvis Lerøyserien, 2. divisjon med Ski og NM-20 hvor vi vant den første kampen i gruppespillet, men tapte kvartfinalen. Bodø var et lag vi hadde i både Lerøyserien og 2. divisjon noe som gjør at vi har tilnærmet oss kunnskap om begge lagene.

Vårt lag vil bestå av 12 spillere som til daglig er med i treningsgruppen til 1. divisjonslaget og 5 spillere som er med i Lerøy og 2. divisjonssatsningen til Ski. Dette betyr at spillerne får gode utfordringer daglig som igjen skal være med å utvikle både dagens og morgendagens Follo helter. Vi er godt rustet til helgen og vil bruke våre fordeler som arrangør.

Både spillere og trenerteamet gleder seg til denne helgen og vil på forhånd benytte anledningen til å takke alle som bidrar på frivillig basis for innsatsen dere gjør slik at vi får gjennomført et godt arrangement.

Møt opp og støtt gutta på vei mot kvartfinale,

André Tønnesen – Trener Follo HK G20

 

Velkommen til NM G20!

Sesongen er nå ENDELIG i gang for oss gutta. Vi fikk en perfekt serieåpning mot Haslum IL, hvor vi viste fantastisk håndball og klinket til. I den andre kampen mot Nærbø var det ingenting å si på innsats og vilje, men det ble dessverre litt for mange bom og vi fikk ikke dratt seieren i land.
I 2. divisjon topper partnerklubben vår Ski tabellen etter tre kamper, med mange av de samme spillerne som skal spille NM G20.

Lørdag kommer Nøtterøy og Bodø til Skihallen. Nøtterøy kom til semifinalen i fjorårets NM, etter at de slo oss ut i kvartfinalen. Som i fjor, har de mange unge og spennende spillere, men vi er fast bestemt på å revansjere tapet fra sist møte. Bodø har, i likhet med Nøtterøy, også mange spennende spillere som vi må passe på når vi møter dem til helgen. Dette fikk vi blant annet merke da vi møtte seniorlaget under STIL-cup.

Vi skal gjøre ALT vi kan for å ta 4 poeng, og håper at så mange som mulig av dere har anledning til å komme til Skihallen på lørdag og heie oss frem. Vi byr på unge lovende spillere som blør for drakta og ikke minst mye bra håndball! Vi håper at DU kommer i Skihallen på lørdag, og hjelper oss på veien til Spektrum!

G20-kaptein Bjørnar Pedersen

 

Følg arrangementet på facebook

Følg NM20 på handball.no

30.09.17 12:00 Skihallen Nøtterøy – Bodø
30.09.17 15:00 Skihallen Follo – Nøtterøy
30.09.17 18:00 Skihallen Bodø – Follo