Trener’n har ordet – Follo
Dusan Poloz - Foto: Tor Solstad

Trener’n har ordet

Velkommen til vår første hjemmekamp i sesongen 2017-2018.

Først ønsker jeg å si takk for sist, fra da jeg var hovedtrener i Follo 2006-2009. Nå er jeg tilbake i klubben som ga meg den første sjansen til å jobbe med håndball på topp nivå. Jeg ønsker derfor å gi noe tilbake til klubben som jeg glad i. Jeg er veldig takknemlig for å ha fått tillit igjen, og jeg lover dere at jeg skal gjøre mitt beste for å få Follo tilbake på øverste nivå i de nærmeste årene.

Vi i Follo er blitt enige om å satse på lokale gutter fra Follo-regionen og denne sesongen kommer til å bli grunnleggende i forhold til det. Vi startet oppkjøring 10. mai med mye fysiske aktiviteter før vi tok en velfortjent «ferie» i juli med individuelle planer til spillerne. Vi startet opp felles igjen 26. juli og har siden spilt 13 kamper mot lag som stort sett spiller på et nivå høyere enn oss. Det har gitt oss en veldig god målestokk på hvor vi ønsker å være innen 2-3 år.

Sesongen er nå i gang og jeg synes vi er godt forberedt både mentalt, fysisk og spillemessig. Samtidig mener jeg at nivået i 1.divisjon er bedre enn på lenge, så her kommer det til å handle om stabiliteten gjennom hele sesongen. Vi har et av de yngste lagene i 1.divisjon, 21,2 år i snitt, så dette blir utfordrende, men samtidig veldig moro.

Ønsker dere en god sesong, god fornøyelse og masse gode prestasjoner av FOLLO HK

Dusan