Kapteinen har ordet – Follo

Kapteinen har ordet

Velkommen til første hjemmekamp i Stil Arena!
Sesongen er endelig i gang og hvilken start vi fikk på vestkanten, nærmere bestemt Nadderud Arena. Haslum ble utklasset med store siffer, nesten en perfekt gjennomført kamp av oss. Siggerud gutt Tomas Johansen ledet an, og var ledestjerne i hele kampen både fremover og bakover.
Søndag kommer Nærbø til Stil Arena. Nærbø er tippet til å være med å kjempe i toppen av årets sesong, og viste i andre halvdel av sesongen i fjor at de blir farlige i år. Dette blir en god test på hvor årets versjon av Follo HK står. Steffen Stegavik og hans lagkamerater kom til kort i serieåpningen mot Runar, men Nærbø er et offensivt lag som ofte lager mye mål. Vi vil gjøre vårt beste for at de fortsatt er uten poeng etter helgen, men for at vi skal klare det trenger vi hjelp fra vårt kjære publikum.
Mitt personlige mål denne sesongen er å spille i et utsolgt Stil Arena, jeg håper dere alle kan hjelpe oss med det!
Kaptein Kjell Andre Hardy