Follo på tur

Hei alle Follo HK tilhengere.
Håper dere alle har hatt en flott sommer. Nå nærmer det seg veldig seriestart og vi gleder oss!

Siden vi startet del 2 av oppkjøringen 26. juli har vi gjennomført 16 fellesøkter, inkludert da to treningskamper mot Halden Topphåndball. Onsdag setter vi kursen mot Tsjekkia med en tropp som har en snittalder på rett i underkant av 21, vi er unge i år også. 17 av 19-mannstroppen som drar nedover er lokale spillere fra Follo området, det gror godt i regionen for tiden.

Når nå Dusan og Andre tar oss med til Tsjekkia drar vi dit klare for å matche lag som holder meget høy kvalitet. Vi møter blant annet fjorårets seriemester i Tsjekkia Dukla Praha, HK Agro Topoolcany nummer 3 i Slovakia i fjor, Talent Plzen som har vært det beste laget i Tsjekkia i flere år, og Tyske Huttenberg som skal spille 1. Bundesliga i år. Det blir først og fremst veldig gøy og utfordrende å få testet seg mot slike lag. Det blir ikke bare kamper der nede, men også trening. 6 økter med fysisk og taktisk trening samt nevnte 5 treningskamper. Våre unge gutter er aktive på snapchat og instagram-kontoen vår og kjenner jeg de rett så kommer de nok til å være veldig aktive på turen så følg med dersom du har lyst til å få et innblikk i hva vi holder på med der nede.

Håper å se flest mulig av dere til høsten, vi sees i hallen!

Kaptein Follo HK

Kjell Andre Hardy