Follo på tur – Follo
Follo HK - 2017/18 - Bak fra venstre: Dusan Poloz, Tomas Bergane Johansen, Adrian Ark Saastad, Dragan Kondic, Erlend Tytingvåg, Magnus Solbraa Ramos Midt fra venstre: Sander Steig Ekeberg, Dag Hafsengen Olsen, Benjamin Hallgren, Kasper Lothe, Jonas Strøm Tjernshaugen, Maghus Rein Schønfeldt, Sander Rogne Myklebust Foran fra venstre: Christian Ørjevik Westby, Sander Smestad, Bjørnar Pedersen, Kjell Andre Hardy, Halvard Martin Lunde, Tobias Bamberg, Eirik Brøste Fossnes, Anders Huse

Follo på tur

Hei alle Follo HK tilhengere.
Håper dere alle har hatt en flott sommer. Nå nærmer det seg veldig seriestart og vi gleder oss!

Siden vi startet del 2 av oppkjøringen 26. juli har vi gjennomført 16 fellesøkter, inkludert da to treningskamper mot Halden Topphåndball. Onsdag setter vi kursen mot Tsjekkia med en tropp som har en snittalder på rett i underkant av 21, vi er unge i år også. 17 av 19-mannstroppen som drar nedover er lokale spillere fra Follo området, det gror godt i regionen for tiden.

Når nå Dusan og Andre tar oss med til Tsjekkia drar vi dit klare for å matche lag som holder meget høy kvalitet. Vi møter blant annet fjorårets seriemester i Tsjekkia Dukla Praha, HK Agro Topoolcany nummer 3 i Slovakia i fjor, Talent Plzen som har vært det beste laget i Tsjekkia i flere år, og Tyske Huttenberg som skal spille 1. Bundesliga i år. Det blir først og fremst veldig gøy og utfordrende å få testet seg mot slike lag. Det blir ikke bare kamper der nede, men også trening. 6 økter med fysisk og taktisk trening samt nevnte 5 treningskamper. Våre unge gutter er aktive på snapchat og instagram-kontoen vår og kjenner jeg de rett så kommer de nok til å være veldig aktive på turen så følg med dersom du har lyst til å få et innblikk i hva vi holder på med der nede.

Håper å se flest mulig av dere til høsten, vi sees i hallen!

Kaptein Follo HK

Kjell Andre Hardy