Eirik Brøste Fossnes har signert – Follo

Eirik Brøste Fossnes har signert

Follo HK er stolte å glade for å ha signaturen til Langhusgutt Eirik Brøste Fossnes på blokka.
Eirik har signert en treårs kontrakt med Follo HK og har følgende å si til Follo Media om signeringen

  • Follo Håndballklubb har et enormt potensiale. Folloregionen er blant de beste i landet på å utvikle spillere. Det er bare å se på resultatene opp gjennom årene.

Som Langhusgutt har 20 åringen spilt mange kamper i Stil Arena og Langhushallen.

  • Vi har en kjempefin arena, som skal fylles hver kamp om tre år, når vi spiller sluttspill i Grundigligaen!
  • Jeg valgte å signere fordi det er noe veldig spennende som er på gang i Follo. Det har vært interesse fra andre klubber, men når så mange dyktige folk har kommet inn i klubben er det ingen tvil. Det blir Follo og det er det beste for meg nå. I tillegg er det en fantastisk spillergruppe med masse unge talenter som kan nå toppen om noen år! Følg med!

Trener Dusan Poloz er godt fornøyd med signaturen til Eirik Brøste Fossnes.

  • Lokal gutt som har stor potensiale men fikk ikke vist det forrige sesong. Jeg forventer at han slår gjennom i nærmeste 2 årene. I tillegg har han et veldig godt overblikk på banen og er flink til å samarbeide med linje.

Sportslig leder Petter Gjermstad er også full av lovord om unge Fossnes.

  • En hundre prosent lojal spiller som bidrar på alle arenaer. Det er heller ikke noe ulempe at han er venstrehendt. Vi veldig fornøyd med å ha Fossnes med videre.

Eirik Brøste Fossnes er en av flere Follo HK spillere som bidrar som hovedinstruktører på Follo HKs håndballskoler.

På spørsmål om han selv har deltatt på Follos håndballskoler som juniorspiller får vi vite at Eirik har deltatt flere ganger og sitter igjen med flere gode minner.

  • Artig at Magnus Jøndal kommer på Balkan Follo Summercamp. Husker selv når han var instruktør for meg den gangen han var Follospiller.

Les om når Eirik ble trent av Follogutta

Deltagelse på Håndballskoler må ha vært et fint supplement til vanlig trening med laget?

  • Det betydde mye! Du lærer mye nytt fra dyktige spillere/trenere og du har lyst til å vise deg ekstra mye fram. Samtidig lærer man å samarbeide med nye mennesker, og man danner vennskap med folk man vanligvis spiller imot!

Vi hører ofte at de yngre spillerne heier på deg fra tribunen. Hva tenker du om relasjonene som skapes mellom dere som spillere og deltagerne?

  • Det er veldig gøy å høre barna rope navnet ditt når du er ute på banen! Man får ekstra lyst til å vise seg fram og levere. Selv som instruktør får man nye venner fra håndballskolene. Vi gutta har fått et godt forhold til de framtidige Follospillerne. Det ser og hører man på hjemmekampene våre! Det er nemlig ungene (og Erlend Fjellheim så klart) som skaper mest lyd i hallen!

I år får vi besøk av Magnus Jøndal på Balkan Follo Summercamp, og Joakim Hykkerud på Håndballguttas håndballskole. Du er ikke redd for å bli satt i skyggen?

  • Overhodet ikke! Men det er klart at det er stas at to landslagsspillere skal besøke oss på Håndballskolene! Disse gutta vet hva som skal til, og har nok av tips og triks til å lære ungene mye smart! Jeg håper de klare å levere på samme nivå som de gjorde under EM!

Eirik har følgende beskjed til de som vurderer å melde seg på Follo HKs Håndballskoler

  • Meld deg på! Du vil lære masse som håndballspiller, og skape nye vennskap og minner! Vi lover å gi 110%!

Follo Media kan skrive under på at Follogutta vet hva de snakker om. Etter flere år med håndballskoler sender Follo en rutinert gjeng på banen som instruktører til fremtidens Follospillere.

https://www.oblad.no/sport/follo-hk/handball/bade-store-og-sma-synes-follo-hks-handballskole-er-goy/s/5-68-247762

Link til Balkan Follo Summercamp

Link til Håndballguttas Håndballskole