Bjørnar har signert – Follo

Bjørnar har signert

Follo HK er glade og stolte over at Bjørnar Pedersen har signert for to nye år. Den hardt satsende linjespilleren kommer opprinnelig fra Ski G98 men har i tillegg vært fast inventar på ungdomslandslaget LM98. Han er derfor en viktig brikke i troppen for Follo HKs videre satsing.

Bjørnar uttaler følgende om signeringen: Jeg har valgt å signere med Follo fordi jeg synes det var det beste valget for meg. Det er mye spennende på gang i Follo nå, og jeg har lyst til å være en del av det. Trenerteamet og spillegruppa er utrolig bra og jeg tror at Follo er den klubben hvor jeg vil utvikle meg best. Jeg vil rykke opp i Grundigligaen med den klubben jeg har fulgt med på siden de spilte i Langhushallen. Målsetningen til Follo om å rykke opp med flest mulig unge lokale spillere er riktig vei å gå. Ved å kjempe for hverandre og opptre som et lag så tror jeg vi kan klare det.

Sportslig leder Petter Gjermstad er glad for å ha fått signaturen til Bjørnar Pedersen. Bjørnar en en ung og lovende lokal spiller som har spilt så å si fast på 98 landslaget. En viktig signering for Follo HK.