Follo HK er glade og stolte over at Bjørnar Pedersen har signert for to nye år. Den hardt satsende linjespilleren kommer opprinnelig fra Ski G98 men har i tillegg vært fast inventar på ungdomslandslaget LM98. Han er derfor en viktig brikke i troppen for Follo HKs videre satsing.

Bjørnar uttaler følgende om signeringen: Jeg har valgt å signere med Follo fordi jeg synes det var det beste valget for meg. Det er mye spennende på gang i Follo nå, og jeg har lyst til å være en del av det. Trenerteamet og spillegruppa er utrolig bra og jeg tror at Follo er den klubben hvor jeg vil utvikle meg best. Jeg vil rykke opp i Grundigligaen med den klubben jeg har fulgt med på siden de spilte i Langhushallen. Målsetningen til Follo om å rykke opp med flest mulig unge lokale spillere er riktig vei å gå. Ved å kjempe for hverandre og opptre som et lag så tror jeg vi kan klare det.

Sportslig leder Petter Gjermstad er glad for å ha fått signaturen til Bjørnar Pedersen. Bjørnar en en ung og lovende lokal spiller som har spilt så å si fast på 98 landslaget. En viktig signering for Follo HK.