Jonas har signert – Follo

Jonas har signert

Follo HK er glade og stolte over å ha enda en lokal signatur på blokka. Jonas Strøm Tjernshaugen (20) har signert for to år.
Jonas med en fortid i Ski G96-97 og BSK har det siste halvåret vært på utlån fra BSK. Utlånet har vært så positivt at begge parter nå er klare for å forlenge oppholdet.

Jonas sier følgende til Follo Media: Jeg har valgt å signere med Follo siden jeg synes det er utrolig mye spennende på gang i klubben. Dette er den klubben jeg føler at jeg kan få den riktige utviklingen jeg trenger, med hjelp av både trenerapparatet og lagkompiser. Miljøet i klubben er utrolig bra, og disse gutta har jeg lyst til å vinne kamper med og forhåpentligvis klare de målene vi selv har satt oss.

Petter Gjermstad sier følgende om signeringen av Jonas: – Vi har unge og bra gutter i troppen, men vi hadde for få rene skyttere. Vi er nødt til å ha skuddtrusler bak på banen. Det får vi med signeringen av Jonas Strøm Tjernshaugen.

De siste tre årene har Follo HKs tropp bestått av over 70% lokale spillere. Klubben har satt et mål om å være god på spillerutvikling og kjemper for å nå toppen med lokale krefter. Men det vil til enhver tid være behov for noen navn utenfra i noen nøkkelposisjoner. Follo HK skal være en attraktiv klubb å komme til for spillere som vil opp og frem.