Takk Valter – Follo

Takk Valter

TAKK VALTER!

Som kjent gir Valter seg som hovedtrener i Follo Håndball. Vi ønsker å takke deg for alt det du har gjort for klubben. Vi har hatt stor glede av din sterke håndballfaglige kompetanse, ditt fantastiske engasjement og ikke minst din positive holdning til det å bidra på mange områder.
Når resultatene ikke samsvarer med dine ambisjoner og motivasjonen ikke er så sterk som den må være, er det klokt å trekke seg tilbake. Kloke ledere har selvinnsikt.

Du fullfører sesongen med andre aktiviteter enn å lede A-laget. En ny håndballskole skal snart gjennomføres. I løpet av din tid i Follo håndball har håndballskolene blitt en stor suksess. Tilgjengelige plasser blir fylt opp av forventningsfulle barn. Tilbakemeldingene er meget positive. Barna har det hyggelig og lærer mye håndball. Det skal du ha mye av æren for. Du er genuint opptatt av de unge håndballspillerne, og det merker de.

Takk Valter!

Les hva ØB skriver om saken (krever innlogging)