Neste stopp – Kiel! – Follo

Neste stopp – Kiel!

Oppkjøring for Follo HK gutta del 2 starter mandag 01.august. Da er det oppmøte på havneterminalen i Oslo, nærmere bestemt Colorline Kiel-Oslo.

Som i fjor har Valter Perisa, Ole Viken, Duzan Poloz og klubben bestilt en uke med blod, svette og tårer. I fjor dro det en meget ung gruppe spillere nedover, i år er vi enda yngre.

De to nye svenske spillerne(Tobias Bamberg og Daniel Zachrisson) blir med nedover, i tillegg vil nykommerne  Stelian Babici og Tomas Johansen også være med. Treningsleiren er organisert av tidligere ansatt i THW Kiel,  Oliver Thormalen og ikke minst Ole Viken som også har en fortid i trenerteamet til storklubben. Der skal gutta få lov til å trene der hvor en av verdens største og beste håndballklubber trener nemlig THW Kiel. I Kiel skal det trenes og spilles to treningskamper mot henholdsvis TSV Moenkeberg og THW Kiel U23.

Høyrekanten fra Siggerud Halvard Lunde hadde følgende å si om fjorårets tur: «Opplegg på trening var eksepsjonelt og det var beinhardt til tider med bra variasjon. Selve turen var godt lagt opp, med tanke på at alt var planlagt og gjennomført til de tider som var bestemt. Jevnt over godt strukturert. Sosiale aktiviteter som når vi dro til Sparkassen Arena(THW Kiels hjemmebane) med omvisning».

De som representerer A-laget i Kiel er følgende: Julian Viken, Kasper Lothe, Benjamin Hallgren, Kjell Andre Hardy, Stein Olav Johannesen , Tobias Bamberg, Daniel Zachrisson, Halvard Lunde, Magnus Schønfeldt, Eirik Fossnes, Erlend Tytingvåg, Adrian Saastad, Bjørnar Pedersen, Magnus Ramos, Mats Andreas Slaastad, Dragan Kondic, Stelian Babici, Sander Smestad, Christian Westby, Thomas Johansen, Valter Perisa, Ole Viken og Duzan Poloz. Thomas Solstad deltar ikke da han spiller EM for U20 i Kolding DK.