Lokale spillere signerer – Follo

Lokale spillere signerer

Kjell Andre Hardy signerte tirsdag ny kontrakt med Follo HK. Kjella har vært en viktig spiller for Follo HK i år, og vi er glade for valget falt på fortsatt spill for Follo!

Les hva ØB skriver

5 unge spillere har også signert. Christian Ørjevik Westby, tidligere Ski G97 spiller, men siste 2 år i Follo HK Rekrutt. Har allerede hatt sin debut på a-laget. Står med hele 74 mål for Follo HK i Lerøyserien. Erlend Tytingvåg, Målvakt fra Ski G98. Solid målvakt med fortid i Kolbotn. Har allerede hatt sin debut for a-laget. Bjørnar Pedersen, Linjespiller og forsvarskjempe fra Ski G98. Har vært fast innslag på LM98.  Kasper Lothe, midt back fra Ski G98. Spennende spiller med meget godt spillhode. Sentral i Lerøyserien for Ski G98. Sander Smedstad, sterk Venstre back/Midt back fra Ski G99. Har tidligere spilt Bring med både SkiG97 og G98, og Lerøy med G98. Blir yngstemann på laget.

Follo HK kommer til å samarbeide tett med Ski neste år. Klubbene vil ha hvert sitt 2 div lag, mens Ski vil stå for Lerøysatsingen. Vi har tro på at dette vil bli en god utviklingsarena for yngre spillere.

Follo jobber også med flere forsterkninger for neste sesong.

IMG_4584B

IMG_7941B

Kjell Andre Hardy

IMG_4639B

Christian Ørjevik Westby

IMG_4613B

Erlend Tytingvåg

IMG_4625B

Bjørnar Pedersen

IMG_4600B

Kasper Lothe

IMG_4589B

Sander Smestad

 

Foto: Tor Solstad