ILDSJEL – Follo

ILDSJEL

Follo HK driftes av mange frivillige. Du har sikkert sett oss. Vi flyr rundt i FolloTrykk Arena. Noen daglig, noen av og til. Felles for alle er samhold og Follo HK.

Ikke alle er nødvendigvis like opptatt av sporten, men setter pris på samværet og gode diskusjoner. Noen brenner for topphåndball i Folloregionen og legger ned mye tid og krefter for at Follo skal lykkes. Vi er ikke alltid enig, men det er det som løfter klubben videre.

Vil du være med på laget? Har du et engasjement for håndballen? Har du tidligere vært i miljøet og savner lukten av hall?

Vi har mange oppgaver, store og små. Det er i grunn du som setter begrensinger.

Follo HK består av 30 spillere på a-lag og rekrutt. I tillegg bygger vi opp et miljø for rullestol håndball. Vi synes begge deler er like viktig.

Til neste årsmøte trenger vi folk. Store grep er tatt de siste årene, og det er mye spennende på gang i Follo HK. Vil du være med å forme fremtiden til Follo? Eller kjenner du noen som kan være aktuelle? Ta kontakt med Sixten Kjærnli på mail: sixten@armeringsservice.no

Kunne du tenke deg å være med på å arrangere kamper eller andre oppgaver rundt Follo? Send en mail til dagligleder@follohk.no

IMG_7844R

Per Israelsson er en av flere frivillige i klubben. Per har lagt ned utallige timer for håndballen. Først i Langhus Håndball, siden i Follo HK Damer og nå Follo HK.