Med flagget på brystet! – Follo

Med flagget på brystet!

Follo HK rullestolhåndball-lag, Norges representasjonslag i 4-nasjoners turnering i Østerrike !

Allerede i morgen skal Follo HK rullestolhåndball—lag få vise hva de kan når de skal demonstrere en rullestolhåndballkamp under Golden League i Nadderud Arena. Laget stiller i sine nye landslagsdrakter og er spente foran sin første store generalprøve med mye publikum.

Men, det er i desember det skjer: 11-14 desember reiser Follo HK Rullestolhåndball-lag til Østerrike for å representere Norge i en 4-nasjoners turnering som arrangeres der. Der møter de landslagene fra Sverige, Nederland og Portugal. «Vi er stolte av å få lot til å representere Norge, og gleder oss veldig til turen og kampene samt det å skape et større nettverk og lære mer om rullestolhåndball» sier Laila Horgen

Troppen som reiser til Østerrike er som følgende.

Susanne Utgård

Helena Brest

Victoria Kragebøl Hagerup

Siri Valle

Elisabeth Nes

Vibeke Kristiansen

Erik Horgen

Harald Røed

Peter Funkqvist

Eivind Nordseth

Synnøve Horgen                             Assistent trener og spiller

 

Oskar Olafsson                                Hovedtrener

Laila Horgen                                    Lagleder

Eva Skei                                            Norges Håndballforbund

Vi har kommet veldig godt i gang i Follo HK med rullestolhåndball, og er stolte av den jobben som lagt ned så langt. Men, målet og ønske nå er at flere klubber vil ta initiativ til å starte opp et liknende tilbud. Rullestolhåndball er en idrett i vekst i Europa. I Sverige har de holdt på i flere år. Vi ønsker oss noen å spille kamper mot her hjemme. Det er skikkelig moro og utfordrende.

 

IMG_7550B