Nesten mot BHK – Follo
Foto Atle Larsson - Østlandets Blad

Nesten mot BHK

«- Jeg er stolt av spillerne mine. De klarte å fullføre taktisk. De hadde troen. Vi vet vi kan slå alle når vi spiller disiplinert. Det ble tilfeldigheter som avgjorde» – Valter Perisa til Østlandets Blad 28.10.2015

Det ble tidenes kamp i FolloTrykk Arena i NM Kvartfinalemøte mellom FOLLO og BHK. 4 ekstraomganger og straffekast måtte til før BHK trakk det lengste strået. Det ble bare nesten, men vi skal være stolte av dette.

Follo HK ønsker å takke alle tilskuerne som ga oss en fantastisk ramme rundt kampen! Vi håper vi ser dere igjen på søndag når Nøtterøy kommer på besøk.

Les her hva ØB skriver om kampen

Se bilder fra kampen (ØB+)

Follo HK – Bodø: 32-34 (11-10,25-25, 28-28, 30-30, 32-34) – 4 ekstra omganger og straffekast!

NM håndball, herrer – Kvartfinale

Follo HK: Dragan Kondic, Adrian Ark Saastad, Kjell Andrè Hardy 3 (1), Halvard Lunde 4, Benjamin Hallgren, Stein Olav Johannessen 1, Per Olav Røhmer, Oskar Olafsson 8 (2) BB, Espen Røhmer 8 (1), Eirik B. Fossnes, Mats Andreas Slaastad, Magnus Ramos, Henrik Bielenberg 7 (2), Thomas Solstad 1, Henrik Baumann.

OSKAR

Foto: Atle Larsson – Østlandets Blad